Izcila aktrise 53 gadu vecumā ir aizgājusi no šīs dzīves: ”Viņu atcerēsies par viņas drosmi un godīgumu”

Aktrise Anna Keša ir aizgājusi no šīs dzīves, pēc nāvīgas avārijas Mar Vistas rajonā Losandželosā. Viņai bija 53 gadi. Par traģisko ziņu piektdien, 12. augustā paziņoja izdevums Huffington Post.

– Annai bija liela sirds, un viņa iedvesmoja visus, kurus satika savā dzīvē. Viņai bija svarīgi ne tikai realizēt savu talantu, bet arī izplatīt pasaulē labo, patīkamo un mīlestību. Viņu atcerēsies par viņas drosmi un godīgumu, un mums ļoti pietrūks viņas gaisma, – vēstīts aktrises tuvinieku paziņojumā.

Saskaņā ar izdevuma sniegtajiem datiem, pēc avārijas Heša atradusies komā. Mediķi viņai diagnosticēja nopietnu galvas smadzeņu traumu, un izredzes izdzīvot bija ļoti mazas. Ģimene pieņēma lēmumu atslēgt mākslinieci no mākslīgās dzīvību uzturēšanas sistēmas.

Lasi vēl: Tāda ir debesu vēlme: 2022. gada septembrī 3 zodiaka zīmes kļūst bagātas

Hešai palika divi dēli: divdesmitgadīgais Homērs un trīspadsmit gadus vecais Atlass. Saskaņā ar mākslinieces vēlmi, viņas orgāni tiks izmantoti kā donori citiem pacientiem.

Anna Heša piedzima 1969. gada 25. maijā. Atpazīstamību viņai atnesa lomas tādās filmās kā “Cita pasaule”, “Supermens. Pastardiena”, “Brunču mednieks” un “Bastions”. Savas karjeras laikā viņa ieguva “Emmy” un Lucy Award balvas.

Leave a Comment