Ārsts atsaka operāciju Olgai Kambalai, kad ierauga viņas veselības kartes izrakstu!

Kaspara Kambalas dzīvesbiedre Olga, pavisam nesen devusies uz Stambulu, kur veiktu plastiskās operācijas. Taču negaidot ārsts paziņoja, ka neveiks viņai operāciju. 

Kambala jau ieradusies Stambulā un bija jau gatava plastiskajām deguna un krūšu operācijām, taču notika negaidītais. Ieradās palātā dakteris ar nepatīkamām ziņām.

“Man ir viena niere, analīzes nebija labas un klīnikā ārsts diemžēl man atteica veikt operāciju. Vajag doties uz tādu slimnīcu, kur ir plašāka aparatūra,” stāsta Olga un piebilstot, ka labāk šāds variants, nekā neplānoti operācijas laikā viņai, piemēram, paaugstinātos asinsspiediens un viņa nomirtu uz operāciju galda. Olga gan atzīst – vilšanās sajūta un dusmas tomēr esot pamatīgas, tomēr nāksies ar to sadzīvot.

Lasi vēl: Policija nākusi klajā ar ļoti bēdīgu ziņu: ”Mēs ilgi meklējām un atradām”

Olga bija sajūsmā” „Man būs jauns deguns, jaunas krūtis.” Viņa stāsta, ka plāni par operācijām nebija viņas sapnis nr.1, bet šī vēlme apkārt lidinājusies. „Es, protams, uztraucos. Par krūšu operāciju nē, bet par deguna operāciju.

Kāds būs rezultāts, vai man patiks. Kā es jutīšos pēc narkozes, kāds būs atlabšanas process,” stāsta Olga. Tomēr šis sapnis vēl paliks apkārt lidināmies. 

 

Lasi arī: Šonakt ir īpašs pilnmēness, kura laikā, ja izpilda šo vēlmju rituālu, pavērsies jaunas durvis tavā dzīvē

Leave a Comment