Slavenās Holivudas aktrises ģimenes paziņojums – “Viņa visticamāk neizdzīvos”

 

Slavenās Holivudas aktrise ģimene nākusi klajā ar paziņojumu par 53 gadīgā sievietes veselības stāvokli pēc smagās autoavārijas.

 

Anne Heče (53, pazīstama no filmām “Six Days, Seven Nights” un “Ally McBeal”), visticamāk, neidzīvos savu dramatisko autoavāriju un ugunsgrēku.

Lasi arī: Policija nākusi klajā ar ļoti bēdīgu ziņu: ”Mēs ilgi meklējām un atradām”

Vairāki ASV mediji Holivudas zvaigznes ģimenes vārdā citē identisku paziņojumu: «Diemžēl Anne Heče avārijā guva smagu anoksisku smadzeņu traumu un joprojām atrodas komā, kritiskā stāvoklī. Nav paredzams, ka viņa izdzīvos.”

Kadrs no filmas Six Days, Seven Nights

Jāņem vērā aktrises pēdējā vēlme: “Viņa ir izvēlējusies ziedot savus orgānus, un viņa tiek turēta uz dzīvības uzturēšanas līdzekļiem, lai noteiktu, vai tie ir dzīvotspējīgi,” žurnālam People sacīja ģimenes pārstāvis.

Paziņojumā viņas ģimene pateicās par milzīgo atbalstu un rūpēm par Annu pēc postošās 5. augusta autoavārijas: “Mēs vēlamies pateikties visiem par labajiem vēlējumiem un lūgšanām par Annes atveseļošanos, kā arī uzticīgajam personālam un lieliskajām medmāsām no “Grossman Burn Center” un Vesthilsas slimnīcas, kuri rūpējās par Annu,” teikts paziņojumā.

Kas tieši notika un kas zināms par autoavāriju?

ASV zvaigznes Annes Hečes noslēpumainā ugunsgrēka avārija…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment