Swedbank pārstāvji izplata paziņojumu saistībā ar klientu pārskaitījumiem uz citām bankām

Vēstulē tiek apstiprināts, ka mēs uzlabojam bankas pakalpojumu izmantošanas ērtību ikdienā, sniedzot jums brīvību veikt maksājumus citām finanšu iestādēm* bez papildu maksas.

Šobrīd klientiem ir jāmaksā ikmēneša maksa par debetkarti, kā arī EUR 0,36 par katru pārskaitījumu uz citu banku.

Taču no 2024.gada 10.maija ieviesīsim jaunu komisijas maksas struktūru. Saskaņā ar šo jauno sistēmu vienota kopējā mēneša maksa 1,70 EUR apmērā segs kartes lietošanu un līdz 10 maksājumiem citās bankās. Iepriekš ikmēneša maksa bija 1,70 EUR plus papildus 0,36 EUR par katru maksājumu citā bankā.

Turpmāk šī komisijas maksa tiks saukta par pamatkomplektu, un sīkāku informāciju par to var atrast mūsu mājas lapas www.swedbank.lv sadaļā Cenrādis.

 

Lasi vēl: Bricis atklāj, ka šī vasara būs gaidāma ar ļoti lieliem pārsteigumiem: ”Laikapstākļi mums liks pasvīst”

Ja jums ir iebildumi pret šīm izmaiņām, jums ir tiesības tām nepiekrist un atteikties no to piemērošanas jūsu pakalpojumu līgumiem bez maksas līdz 10.05.2024.

Lai izmantotu šīs tiesības, Jūs varat doties uz internetbankas sadaļu Maksājumi, konti > komplekti, kur pēc autorizācijas varēsiet atteikties no pamata komplekta un tā vietā turpināt izmantot komplektā iekļautos pakalpojumus par norādītajām cenām individuālo pakalpojumu cenrādī. Turklāt jūs paturat tiesības bez maksas lauzt iekļautos pakalpojumu līgumus.

 

Leave a Comment