Nauda pārpildīs maku, mīlestība nāks: 3 zīmes, kuru dzīve 2024. gada februārī apgriezīsies kājām gaisā

2024. gada februāris ir mēnesis, kurā saskaņā ar ķīniešu kalendāru sākas Jaunais gads. 10. februārī “tronī” sēdēs jauns saimnieks – Pūķis, un Zaķim būs jāgaida 11 gadi, lai sagaidītu savu kārtu valdīt.

“Varas” maiņa var izraisīt galvu reibinošas pārvērtības dažu Austrumu horoskopa zīmju pārstāvju dzīvē. Pārmaiņas var ienākt dzīvē pēkšņi un apgāzt līdzšinējo dzīvi kājām gaisā.

Zirgi (930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 1990, 2002, 2014)

Pārmaiņas darbīgo Zirgu dzīvē var būt saistītas ar darbu, uzņēmējdarbību, radošumu. Zīmes pārstāvji var saņemt iespēju, kas novedīs pie vēlamajām pārmaiņām. Piemēram, var būt darba, sadarbības piedāvājums.

Galvenais šajā gadījumā ir nekavēties un izmantot iespēju, bet tajā pašā laikā “neiekrist” nepatikšanās. Tā gadās, var pieņemt nepareizu lēmumu, dzīties pēc šķietamas laimes, bet palikt pie izsapņotas lāstekas.

Zirgiem ir svarīgi nepieļaut kļūdas un saskatīt iespējas, kas dzīvi pārveidos uz labo pusi, nevis novedīs pie regresa. Tomēr nevajag baidīties no neveiksmēm nav tā vērts. Ja zīmes pārstāvji tomēr uzliks nepareizo zirgu, jā, sākumā būs grūti, bet pēc tam viņi atgriezīsies uz zirga, bet ne uzreiz.

 

Truši (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Trušiem februāris piedāvās iespēju piesaistīt naudu. Ne visi pēkšņi kļūs bagāti, tam nepieciešama reta veiksme, taču ievērojami nostiprināt savu finansiālo stāvokli zīmes pārstāvji varēs. Tiesa, lai to izdarītu, būs jācenšas.

Trušiem vajadzētu atcerēties, ka bezmaksas siers ir tikai peļu slazdā, un neizmantot apšaubāmus naudas piesaistīšanas veidus. Februārī ir vērts uzmanīgi skatīties apkārt un neaizmaldīties, pēkšņi pavērsies iespēja iegūt labāk atalgotu darbu vai uzņemties nepilnas slodzes darbu, vai apgūt jaunu specialitāti.

Lasi vēl: 6 sieviešu vārdi, kuru īpašnieces mīl mānīt un maldināt ; vīriešiem jāliek aiz auss, jo viņas ir negantas!

Vēl viena iespēja notikumu attīstībai – hobijs vai iecienīts bizness sāks nest ienākumus vai arī būs priekšlikums darīt kaut ko, kas patiks, neizspiedīs spēkus un neaizņems daudz laika.

Iniciatīva darbā un biznesā Zaķiem februārī būs “sodāma” ar paaugstinājumu, algas vai ienākumu palielinājumu. Zīmes pārstāvjiem vajadzētu aktīvāk paplašināt paziņu loku. Var gadīties, ka starp jaunajiem draugiem būs kāds, kurš palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm vai attīstīt biznesu, vai sniegs noderīgu padomu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment