Lauvām liela tikšanās, bet Strēlniekam svarīgs uzdevums; Dienas horoskops 3. februārim visām zodiaka zīmēm

Astroloģiskās prognozes sestdienai, 2024. gada 3. februārim, skaidro, kas gaida katru zodiaka zīmi. Zvaigžņu ekspertu ieteikumi ietver to, ka nesteidzieties un vairāk uzmanības veltiet laika pavadīšanai ar ģimeni un mīļajiem.

Sīkāka informācija atrodama žurnālistu reportāžā.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem ieteicams būt gataviem dažām veselības pārmaiņām. Neignorē brīdinājuma zīmes, ir svarīgi nekavējoties meklēt kvalificētu speciālistu palīdzību.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Saskaņā ar Pāvela Globa padomu Vēršiem jāatturas no pārmērīgiem tēriņiem. Tuvākajā laikā viņiem var nākties saskarties ar finansiālām grūtībām.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).
Dvīņiem šī diena var izrādīties finanšu izaugsmes periods. Viņiem var tikt piedāvāts paaugstinājums karjerā vai algas palielinājums. Nav izslēgtas arī prēmijas un stimuli.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēži var cerēt uz panākumiem savos centienos. Ieguldiet pūles un smagu darbu, un jūs saņemsiet pelnīto atalgojumu.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Neprecētiem Lauvām tiek prognozēta liktenīga tikšanās. Romantiskas un daudzsološas attiecības varētu sākties ar kādu, kas šajā dienā šķērsos tavu ceļu.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šis ir lielisks laiks, lai sāktu jaunu dzīvi. Aizmirstiet par pagātnes problēmām un ķerieties pie jauniem centieniem un projektiem.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem vajadzētu risināt nopietnas lietas, ko viņi jau ilgu laiku ir atlikuši. Jo ātrāk viņi atrisinās problēmas, kas viņus uztrauc, jo vieglāk būs atbrīvoties no negatīvām domām.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem ieteicams pievērst lielāku uzmanību saviem mīļajiem. Šajā dienā viņus gaida spilgti mirkļi un neaizmirstami pozitīvi pārdzīvojumi.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem būs jāveic vairāki svarīgi uzdevumi. Ja viņiem ir šaubas par savām spējām, viņi var lūgt palīdzību vai padomu pieredzējušākiem cilvēkiem.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāzim šajā dienā ieteicams veikt plānošanu un noteikt prioritātes. Pēcpusdienā viņi var veltīt laiku sev, atpūsties un relaksēties.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem uzlabosies attiecības ar vadību. Saspīlējums mazināsies, un darbs kļūs ērtāks.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šī diena nesīs patīkamus un vieglus brīžus. Viņi var izbaudīt katru sīkumu un mirkli. Vakarā viņiem vajadzētu pievērst uzmanību saviem partneriem.

Leave a Comment