Sēru vēsts: 42 gadu vecumā uz operācijas galda vairs nepamostas talantīga dziedātāja un māksliniece

42 gadu vecumā uz operācijas galda vairs nepamostas talantīga dziedātāja un māksliniece. Neviens nenojauta, ka tā maz var notikt. 

Cik daudz likteņu ir salauzti tāpēc, ka kāds nav paspējis atvadīties no otra, nav piezvanījis pirms aizsaulē došanās, nav samierinājis, nav redzējis otru. Daudzi cilvēki, kas ir dzīvi, kļūst tādi, it kā būtu m.i..r.u.ši., velkot smagu vainas un sāpju nastu. Bet vai ir vērts to vilkt un dzīvot dzīvi ciešanu gūstā? Es uzskatu, ka nē. Aizgājušie tuvinieki vienmēr ir gatavi palīdzēt mums atbrīvoties no šīm jūtām, un bieži vien viņi mums patiešām palīdz.

Viņi nāk pie mums sapņos. Jā, sapņos robežas starp pasaulēm tiek izdzēstas, un mēs varam sazināties ar aizgājēju. Tomēr visbiežāk pat šādās tikšanās reizēs ir vērojams nepilnīguma, nepabeigtības elements. Dvēseli nevar pilnībā atlaist.

Bet jums ir jāļauj tai aiziet. Tāpēc vislabākais variants joprojām ir sazināties un pabeigt saikni ar cilvēku, kurš aizgājis no jums uz citu pasauli. Un, tā kā sapņi ir vislabākā iespēja to izdarīt, jums vajadzētu apgūt apzinātus sapņus.

Par apzinātajiem sapņiem ir sarakstītas daudzas grāmatas, ir ierakstīts neticami daudz treniņu un nodarbību. Taču jebkurā gadījumā tas ir dziļš darbs ar jūsu enerģētiskajiem ķermeņiem.

 

42 gadu vecumā pēc krūšu samazināšanas un vēdera liposakcijas operācijas pēkšņi aizsaulē devusies popzvaigzne Dani Li

Par dziedātājas aiziešanu skumst viņas vīrs un septiņus gadus vecā meita.

Procedūra tika veikta Pinhaisā, Brazīlijā. Sakarā ar viņas stāvokļa pasliktināšanos Dani nācās steidzami nogādāt slimnīcā kaimiņos esošajā Kuritibā.

 

Tagad kļuva zināms, ka 42 gadus vecā brazīliešu dziedātāja no.m.i.r.a komplikāciju dēļ pēc plastiskās operācijas. Par traģisko ziņu paziņoja dziedātājas vīrs Marcelo Mira.

Dani fani izteica līdzjūtību viņas ģimenei.

Lasi vēl: Magones aplidotājs Toļiks paliek ar vaļā muti, kad ierauga, kādā bardakā dzīvo mīļotā Magone (+VIDEO)

Dani, pilnajā vārdā Daniela Fonseka Mačado, kļuva plaši pazīstama Brazīlijā pēc dziesmas Eu sou da Amazônia, kas tulkojumā nozīmē “Es esmu no Amazones”, iznākšanas. Popdīva ir dzimusi Afua, Amazones džungļos, un dziedāt sāka piecu gadu vecumā. Savu karjeru viņa sāka, uzstājoties talantu šovos savā dzimtajā pilsētā, bet 17 gadu vecumā pārcēlās uz Makapu. Tur Dani izveidoja brazīliešu popgrupu Banda Sensação.

 

Leave a Comment