Mūžībā devusies filmas “Rocky Balboa” leģenda

77 gadu vecumā aizsaulē pēkšņi devies amerikāņu aktieris.

 

77 gadu vecumā aizgājis bojā amerikāņu aktieris Karls Vezers. Viņa ģimenes locekļi paziņoja par šo skumjo notikumu. Pēc viņu teiktā, aktieris mūžībā aizgāja miegā 1. februārī. Par pašu notikumu nav sniegta nekāda papildus informācija.

 

Viņš aizgāja miegā ceturtdien, 2024. gada 1. februārī. Karls bija unikāls indivīds, kurš dzīvoja īpašu dzīvi. Ar savu ieguldījumu kino, televīzijā, mākslā un sportā viņš ir atstājis neatņemamas pēdas un ir atzīts visā pasaulē un vairākās paaudzēs.

Viņš bija ļoti mīlēts kā brālis, tēvs, vectēvs, dzīvesbiedrs un draugs,” tā teikts ģimenes paziņojumā.

 

Aktieris ir bijis apprecējies trīsreiz, un viņam ir divi dēli.

Karla Vezersa filmogrāfijā iekļautas vairāk nekā 75 filmas un seriāli. Viņš guva vislielāko atpazīstamību, izceļoties kā bokseris Apollo Creed 1976. gada filmā “Rocky”.

 

Aktieris Adamss Sandlers, ar kuru Weathers strādāja filmā “Happy Gilmore”, izteica līdzjūtību, nosaucot savu kolēģi par “lielisku tēvu, lielisku aktieri, lielisku sportistu”. Viņš piebilda, ka Karlu viņš vienmēr atcerēsies kā “patiesu leģendu”.

 

Šīs bija grūtas ziņas Silvestram Stalonem, kurš kopā ar Vēzeru spēlēja pirmajās četrās “Rokija” filmās. Viņš dalījās ar saviem sociālajiem tīkliem, ievietojot video, kurā stāstīja par savu ilglaicīgo draugu zaudēšanu, piebilstot:

 

“Vakar mēs zaudējām leģendu. Mana dzīve uz visiem laikiem mainījās uz labo pusi dienā, kad satiku Karlu Vezersu. Atpūtieties pie varas un turpiniet sist.”

 

Arī aktieris Dolfs Lundgrēns izteica savu dziļo skumju par šo ziņu un norādīja, ka viņam būs ļoti pietrūkst Karla.

 

“Man ir daudz īpašu atmiņu par Karlu – gan profesionālas, gan personiskas. Tāpat kā Apollo Creed, viņam bija tas īpašais šarms, kas vienmēr izraisīja smaidu,” rakstīja Lundgrēns.

 

Savukārt Arnolds Švarcenegers nosauca Vēzersu par “lielisku sportistu”, “fantastisku aktieri” un “lielisku cilvēku”, piebilstot, ka viņš uz visiem laikiem paliks “leģenda”.

 

VIDEO (Rokijs Balboa trēnējās ar Apollo Creed | filmā “Rokijs 3”):

 

 

 

 

Leave a Comment