Magones aplidotājs Toļiks paliek ar vaļā muti, kad ierauga, kādā bardakā dzīvo mīļotā Magone (+VIDEO)

Magones aplidotājs Toļiks paliek ar vaļā muti, kad ierauga, kādā bardakā dzīvo mīļotā Magone. Kā zināms Toļiks patreiz aplido Magoni un ir pārliecināts, ka viņa ir īstā. Bet kādos apstākļos mīļotā dzīvo? 

“Slavenības bez filtra” ir izklaidējošs televīzijas šovs, kas Latvijā tiek raidīts uzņēmumā TV3. Šajā šovā vadošie televīzijas personāži piedāvā intervijas ar Latvijas slavenībām, kuras ir zināmas visā valstī vai pat ārpus tās.

Šo interviju laikā slavenības dalās ar saviem stāstiem un atklāj daudzus interesantus faktus par savu dzīvi, karjeru, personisko dzīvi un vērtībām.

Šī ir iespēja skatītājiem iepazīties ar slavenību personīgajiem aspektiem, kas parasti netiek publiskoti medijos vai sabiedrībā.

Šovs ir saņēmis pozitīvas atsauksmes no skatītājiem un ir kļuvis par populāru televīzijas programmu Latvijā. Tajā piedalās gan iecienīti mūziķi, aktieri, sportisti, gan citi sabiedrībā pazīstami cilvēki.

 

Lasi vēl: Toms Bricis jau steigšus paziņo par gaidāmo laiku Tuvākajās dienās: Būs ļoti nepatīkami un auksti

Viņa apgalvo, ka ar tualeti ir bijušas ilgstošas ​​problēmas. “Redziet, atvere ir vietā, taču tai trūkst ūdens, kā rezultātā visa ūdens dzīvība iekšā iet bojā.

Lasi vēl: “Neviens neko man nesamaksāja…” Pauls savā jubilejā nāk klajā ar iepriekš noklusētiem faktiem par savu dzīvi

Turklāt man ir bijuši apmeklētāji, kuri netīšām nodarījuši bojājumus armatūrai,” viņa Toļikam skaidro notikumu secību. kā viņa parāda saplīsušo podu. Tomēr viņi abi nonāk pie vienprātības, ka to nevar atjaunot, jo nav būtiskas tā remontam nepieciešamās sastāvdaļas.

Tomēr tālāk notiek pārējās mājas apsekošana un kas atklājas?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment