Magones aplidotājs Toļiks paliek ar vaļā muti, kad ierauga, kādā bardakā dzīvo mīļotā Magone (+VIDEO)

“Kas tad mums jādara? Izmazgāju drēbes ar rokām, tad fiziski ieleju tajā netīro ūdeni un nospiežu ūdeni ar rokām, tad viss aiziet. Man nav variantu. Ak, ar šo skaidrs, tur nekā nav, ejam risināt veļasmašīnu,” stāsta šova varone.

Magone pavada Anatoliju istabā, kurā atrodas nepareizi funkcionējoša veļas mašīna, savukārt kavalieris Toliks skatās uz plašu netīru apģērbu krājumu, kas izmētāts pa grīdu. Ir diezgan pārsteidzoši redzēt milzīgo apģērbu daudzumu!

Lasi vēl: Toms Bricis jau steigšus paziņo par gaidāmo laiku Tuvākajās dienās: Būs ļoti nepatīkami un auksti

Toļiks iesaucas, satverot galvu, runājot ārpus kameras. Taču Magone taisnojas: “Visu vairs nevaru izmazgāt – aizkarus, segas, visu, ko var, beržu ar rokām un žāvēšu šeit. Bērniem jāiet uz skolu, man arī vajag drēbes. Mēnesi nestaigāsi netīrās drēbēs.

 

Lasi vēl: “Neviens neko man nesamaksāja…” Pauls savā jubilejā nāk klajā ar iepriekš noklusētiem faktiem par savu dzīvi

Pēc viņas teiktā, nefunkcionējošo veļas mazgājamo mašīnu jau ir pārbaudījis apdrošināšanas eksperts, kurš konstatējis, ka tā ir nepareizi pieslēgta, un neieteica to turēt šajā telpā, kas ir pakļauta aizsalšanas apstākļiem.

Toļiks ierosina, ka varbūt to veļasmašīnu varētu pārnest uz virtuvi, kur pieslēgt tai ūdens padevi. Magone šobrīd ir gatava ko mainīt, ja jaunais mīļotais viņai palīdzēs mājas darbos.

Video materiāls ir pieejams šeit – VIDEO 

 

Leave a Comment