Svarīga ziņa šoferīšiem: No 26.janvāra spēkā jauni ātruma ierobežojumi ārpus apdzīvotām vietām

No 26.janvāra spēkā jauni ātruma ierobežojumi ārpus apdzīvotām vietām. Būtiski katram autovadītājam iepazīties ar šo informāciju, lai uz ceļa neizveidotos nepatīkama situācija satiekot likumsargus. 

Vai Latvijā ir daudz autovadītāju?

Jā, Latvijā ir diezgan daudz autovadītāju, ņemot vērā valsts iedzīvotāju skaitu un attīstīto transporta infrastruktūru. Automašīnas ir plaši izplatītas visā valstī, un lielākajās pilsētās ir liels skaits transportlīdzekļu.

Latvijā ir aptuveni 600 automašīnas uz 1000 iedzīvotājiem, kas liecina par relatīvi augstu automašīnu skaitu iedzīvotāju vidū.

Tas nozīmē, ka autovadītāju skaits ir salīdzinoši augsts, un automašīnas ir viens no populārākajiem transporta līdzekļiem Latvijā. Turklāt, daudzi Latvijas iedzīvotāji ir autovadītāji, jo transporta tīkls valstī ir salīdzinoši labi attīstīts un sniedz plašas iespējas pārvietošanās ziņā.

 

Pavisam nesen ir veikti vairāki grozījumi Ceļu satiksmes noteikumos, kas stājušies spēkā 26. janvārī. Ir būtiski uzsvērts, lai Latvijas šoferīši iepazītos ar šiem jaunumiem, lai uz ceļiem nerastos neveiklas vai pat bīstamas situācijas.

Lasi vēl: Pilnmēness sekas: šīs 3 zīmes no 29. janvāra iekļūs nepatikšanu virpulī un asaru jūrā

Lai mazinātu apdzīšanas nepieciešamību un visādus citādus bīstamus un nevajadzīgus manevrus, izlīdzināts atļautais braukšanas ātrums. Ko tas nozīmē un ko mums ir jāņem vērā turpmāk? 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment