Pilnmēness sekas: šīs 3 zīmes no 29. janvāra iekļūs nepatikšanu virpulī un asaru jūrā

Šī gada pirmais pilnmēness, kas iestājās 27. janvārī, nebija viegls. Bet šī pilnmēness sekas dažām zodiaka zīmēm var sagādāt izaicinošus pārbaudījumus un radīt grūtības dažādās dzīves sfērās.

Astrologi iesaka šādām zīmēm šajā periodā būt īpaši uzmanīgām attiecībā uz saviem lēmumiem un izvēlēm.

 

Auns

Auniem šis laiks var būt nelīdzsvarotības un konfliktu laiks. Ir svarīgi kontrolēt savas emocijas un izvairīties no strīdiem.

Cilvēki ap jums pārstās jūs saprast. Zvaigznes iesaka nelepoties un neuzspiesties – pat tuvi cilvēki var nevēlēties tevi uzklausīt. Tev nāksies risināt komunikācijas problēmas un personīgās lietas.

Šajā periodā jums būs iespēja saprast, kāpēc neizdevās attiecības vai pasākums, par kuru esat sapņojis. Kļūs skaidrs, ka tu un otra puse nebijāt gatavi šai saiknei. Šī planētas ietekme radīs tev īslaicīgas skumjas, taču tā pavērs arī jaunas garīgās attīstības iespējas, jo tu jutīsies piesaistīts jaunām zināšanām.

Negaidiet atļauju, lai uzsāktu jaunus projektus. Uzņemies atbildību un vadi cilvēkus. Tu vienmēr esi koncentrējies uz sevis pierādīšanu darbā, bet 2024. gadā tev būs jāpārvērš uzmanība uz citu vadīšanu un mentorēšanu.

 

Skorpions

Skorpioni var saskarties ar finansiālām grūtībām un nevēlamiem izdevumiem. Esi piesardzīgāks finanšu jautājumos.

Lasi vēl: Pēc mātes aiziešanas viņsaulē meita saņem nepatīkamu zvanu no Rēzeknes slimnīcas; skaidro apstākļus

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem gaidāmas vairākas nepatikšanas mājās un satraukums darbā. Var rasties problēmas ar naudu un partneriem no citām vietām.

Jūs gaida lielas pārmaiņas, un lielākā daļa no tām ir saistītas ar sarežģītiem izaicinājumiem. Planētu darbība radīs zināmus traucējumus tavās finansēs, un mēneša beigās tev būs smagi jāstrādā, lai atmaksātu visus parādus un atjaunotu savu krājkontu.

Tomēr ir arī labas ziņas: iespējams, tev būs iespēja sakārtot nekārtības darbā vai pat apsvērt iespēju mainīt profesiju, kas sniegtu lielāku radošu gandarījumu. Šajā periodā tev vajadzētu iemācīties taupīt naudu, jo tas ir instruments, kas var palīdzēt tev izveidot dzīvesveidu, par kādu sapņo.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment