Sudrabs tevi sagraus un kā ”magnēts” piesaistīs neveiksmi! Kuriem nav atļauts valkāt sudraba rotaslietas?

Sudrabs ir ne tikai skaists un cēls metāls, bet arī, tāpat kā citi metāli, ir apveltīts ar īpašu spēcīgu enerģiju, un tā īpašības ir zināmas jau daudzus simtus gadu.

Un amuletiem, kas izgatavoti no sudraba, ir ļoti spēcīga aizsardzība pret ļauno aci, no sabojāšanās un spēj piesaistīt dažādas pozitīvas enerģijas savam īpašniekam.

Ne velti ir daudz teicienu, kas saistīti ar šo dārgmetālu, piemēram: “ikvienam, kurš vēlas dzīvot labestībā, vajadzētu staigāt sudrabā” vai “viņa izskatās, ka mazgā sevi ar sudrabu”.

Viņi saka, ka, ja jūs mājās turat priekšmetu, kas izgatavots no sudraba, tad īpašnieki nebaidīsies no nepatikšanām, un mājas enerģija vienmēr būs gaiša un pozitīva, jo sudrabs spēj attīrīt māju pat no ļoti spēcīga negatīvisma. Sudraba nēsāšana palīdz intuīcijai atrisināt sarežģītas problēmas, rosinot pareizo izeju no sarežģītām situācijām.

Bet diemžēl ne visi cilvēki var valkāt sudrabu, jo šādas darbības var kaitēt sev, un, lai to valkātu, jums jāievēro daži noteikumi.

 

Izpildi šo testu:

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

 

Cilvēkiem, kas dzimuši Auna zīmē, nevajadzētu valkāt sudrabu, jo šis metāls jūsu dzīvē piesaistīs nepatikšanas, ja Auns valkās sudraba rotaslietas, tad pat vissagatavotākais darījums neizdosies.

Arī naudas enerģijas dēļ sudrabs Aunam uzliek spēcīgu bloku, un tas nevarēs pāriet šīs zodiaka zīmes īpašniekiem, kas laika gaitā novedīs pie naudas trūkuma.

Tāpēc, ja vēlaties valkāt sudraba rotaslietas, tad uz kreisās rokas sasiet baltu diegu ar 7 mezgliem un sakiet vārdus: “Sudrabs man nekaitēs, negatīvisms mani nepiesaistīs manā dzīvē, viss sliktais paies garām.”

Tāpat Vērsim nav ieteicams valkāt sudraba rotaslietas, jo sudrabs traucēs jūsu attīstībai, radīs šķēršļus jūsu ceļā un jūs nevarēsiet sasniegt savus mērķus.

Lasi vēl: ”Bite Latvija” steigšus paziņo, ka tuvākajās stundās klientiem var rasties telekomunikācijas pārrāvums!

Jūs izkliedēsiet savu enerģiju un uzmanību dažādos virzienos un nevarēsit koncentrēties uz to, kas jums nepieciešams, un naudas enerģija jūs apiet.

Tāpēc, lai labotu ietekmi, pirms rotaslietu uzlikšanas jums jāieskatās spogulī un jāsaka: “Mana apņēmība ir ar mani, es nejūtu diskomfortu, kad es uzvilkšu sudrabu, tas mani neietekmēs negatīvi, bet gluži pretēji, tas man dos labumu, kā arī nesīs naudu” un mierīgi uzvelciet sudraba rotaslietas.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment