Sudrabs tevi sagraus un kā ”magnēts” piesaistīs neveiksmi! Kuriem nav atļauts valkāt sudraba rotaslietas?

Lauvām būs jāatsakās no sudraba rotaslietām, jo sudrabs bloķē piekļuvi pozitīvajai enerģijai, naudas enerģija un laime jūs apiet, un rotaslietas padarīs Lauvas asas un karstasinīgas, kas palīdzēs sabojāt attiecības ar citiem.

Lai tas nenotiktu, uzvelkot sudraba rotaslietas, uz kreisās rokas plaukstas locītavas uzzīmējiet bezgalības zīmi, jo tieši šī zīme stabilizē enerģijas plūsmas.

Svari jutīsies satraukti un nomākti, valkājot sudrabu, jo gaismas enerģijas jums bloķē šis metāls. Jūsu enerģijas metabolisms apstājas un notiek stagnācija, kas rada daudz nepatikšanas.

Tāpēc, ja vēlaties valkāt sudraba rotaslietas, tad pirms to uzvilkšanas turiet rotaslietas traukā ar tekošu ūdeni un sakiet šādus vārdus: “Ūdens, neitralizējiet man visas negatīvās darbības, noņemiet no tā negatīvismu un neļaujiet man kaitēt.”

Arī Skorpioniem nav ieteicams valkāt sudrabu, jo rotaslietas, kas izgatavotas no sudraba, padarīs jūsu vājības īpaši sāpīgas, tāpat kā sudrabs bloķē veiksmi Skorpioniem.

Lai neitralizētu sudraba negatīvo ietekmi, jums jāņem svece un jāizveido aplis ap rotaslietām ar vārdiem: “sudrabs, neatņem veiksmi, nepiesaistiet man negatīvismu.”

Lasi vēl: CSDD pārstāvji atgādina, ka šie transportlīdzekļi no 1.aprīļa nedrīkst pārvietoties pa Latvijas ceļiem!

Sudrabam ir labvēlīga ietekme uz visiem citiem, un, lai to stiprinātu, pirms jūs uzliekat sudraba rotaslietas, sakiet šādus vārdus: “Es uzvilkšu šo rotaslietu, es mainīšu savu dzīvi uz labo pusi, es piesaistīšu laimi, veiksmi, mīlestību un naudu. Sudrabs man tajā palīdzēs, stiprinās manu garu un apņems mani ar gaismas enerģijām.”

 

Leave a Comment