”Bite Latvija” steigšus paziņo, ka tuvākajās stundās klientiem var rasties telekomunikācijas pārrāvums!

”Bite Latvija” pārstāvji steigšus paziņo, ka tuvākajās stundās klientiem var rasties telekomunikācijas pārrāvums un uz laiku var nestrādāt, ne zvani, ne internets, ne īsziņas. 

“Bite Latvija” ir viens no populārākajiem mobilo sakaru operatoriem Latvijā. Precīzi lietotāju skaita dati nav publiski pieejami, tomēr 2023. gada nogalē tika lēsts, ka “Bite Latvija” apkalpo aptuveni 473 400 klientus.

Tas nozīmē, ka “Bite” ir aptuveni trešdaļa no visiem Latvijas mobilo sakaru lietotājiem.

“Bite Latvija” piedāvā plašu mobilo sakaru pakalpojumu klāstu, ieskaitot zvanus, īsziņas, mobilo internetu un televīziju. Uzņēmums ir pazīstams ar savu inovatīvo pieeju un kvalitatīvu klientu apkalpošanu.

Tāpat jāatzīmē, ka “Bite Latvija” ir daļa no “Telia Company” grupas, kas ir viens no lielākajiem telekomunikāciju uzņēmumiem Eiropā. Tas nodrošina “Bite Latvija” klientiem piekļuvi plašam tīklam un jaunākajām tehnoloģijām.

 

Izpildi testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

 

2023. gada nogalē tika lēsts, ka “Bite Latvija” apkalpo aptuveni 473 400 klientus. Tas nozīmē, ka “Bite” ir aptuveni trešdaļa no visiem Latvijas mobilo sakaru lietotājiem.

Jāņem vērā, ka šis skaitlis var nedaudz mainīties atkarībā no tā, kā tiek definēts “lietotājs”. Piemēram, ja par lietotāju tiek uzskatīts ikviens, kuram ir “Bite” SIM karte, tad lietotāju skaits varētu būt nedaudz lielāks.

Tomēr kopumā var teikt, ka “Bite Latvija” ir viens no populārākajiem mobilo sakaru operatoriem Latvijā ar ievērojamu klientu bāzi.

Lasi vēl: CSDD pārstāvji atgādina, ka šie transportlīdzekļi no 1.aprīļa nedrīkst pārvietoties pa Latvijas ceļiem!

”Bite” pārstāvji šodien nākuši klajā ar informāciju, kura iespējams ir jāzina katram klientam jo īpaši vecāka gadagājuma iedzīvotājiem. Diemžēl seniori bieži nesaprot kas notiek un rodas stresa pilnas situācijas.

Pārstāvji stāsta, ka tuvākajās stundās klientiem iespējams var nestrādāt, ne zvani, ne īsziņas, ne arī internets un viss tas kas saistīts ar operatoru. Ir zināms arī iemesls un cik ilgi šī situācija būs gaidāma! Noskaidrosim!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment