Stass Sadaļskis nosauca Tatjanas Kravčenko pazušanas iemeslu: “Alkohols ir aptumšojis izcilas mākslinieces prātu!”

Janvāra sākumā “Radiņu” zvaigznei bija paredzēts kāpt uz teātra skatuves ziemeļu galvaspilsētā, taču viņa uzstāšanos nokavēja. Tatjanas Kravčenko kolēģi un fani sacēla trauksmi, domājot, ka ar viņu noticis negadījums.

Skatuves partneres pazušanu tuvu pie sirds ņēma Stass Sadaļskis. Viņš nopietni apsvēra iespēju uzlauzt viņas dzīvokļa durvis. Bet tagad māksliniekam ir cits viedoklis par Tatjanu Eduardovnu.

“Alkohols var ietekmēt ikvienu – gan vienkāršu mirstīgo, gan slavenu cilvēku. Neviens nav apdrošināts. Labi, ka ir cilvēki, kas gatavi par to runāt publiski! Jābūt drosmei, esot “Ļenkom” teātra aktrisei, neierasties uz izrādi Sanktpēterburgā! Kungs, kāds kauns!” 71 gadu vecais Staņislavs Jurjevičs sūdzējās savā personīgajā emuārā.

Sadaļskis atzīmēja, ka Tatjana Kravčenko ar savu bezatbildību pievīla komandu.

“Tas bija grūti un drūmi visiem, īpaši jaunajiem partneriem. Žēl skatītāju. Māksliniece neieradās. Visi bija noraizējušies, vai Kravčenko ir dzīva. Un viņai bija vienalga! Viņa dzēra. Alkohols aptumšoja izcilas mākslinieces prātu!”- raksts aktieris.

Lasi vēl: Kāpēc mājā nevar turēt žāvētu ziedus, ziedu pušķus: ko tas nozīmē un kā no tā atbrīvoties

“Nākamajā dienā atjēgusies, viņa jau spēlēja Kalugā bez manis. Skatītāji bija šausmās, un es viņus saprotu. Dzeršana uz skatuves ir nepieņemama! Varbūt teātra direktors Marks Varšavjors mudina uz dzeršanu?! Nedomāju. Žēl “Lenkom”. Mums teātrī ir jāmaina vadība un disciplīna. Kauns!” – tādu emocionālu secinājumu izdarīja mākslinieks.

 

Leave a Comment