Kāpēc mājā nevar turēt žāvētu ziedus, ziedu pušķus: ko tas nozīmē un kā no tā atbrīvoties

Svaigu ziedu pušķis vienmēr ir skaists. Ziedi būs brīnišķīga dāvana un rotā jebkurus svētkus. Bet šeit ir problēma – ļoti drīz tās izgaist. Daudzas praktiskas jaunas dāmas žāvē savus pušķus, un šādā formā zieds var kalpot gadiem ilgi.

Man jāsaka, ka sausa roze izskatās diezgan gleznaina un lieliski iekļaujas jebkuras priekšējās telpas interjerā. Taču izrādās, ka ne viss ir tik rožaini. Saskaņā ar leģendu, ir ļoti nevēlami uzglabāt šādus herbārijus mājā.

Vai tiešām ir tik slikti

Kopš neatminamiem laikiem tika uzskatīts, ka žāvēti ziedi mājā – līdz nepatikšanām. Cilvēki ar viņu palīdzību riskēja piesaistīt problēmas.

Tāpēc ar lielu mīlestību pret kaltētiem ziediem pušķu ziedu vietā var veidot dažādas ziedu kompozīcijas ar enerģētiski stabiliem augiem, kas nemanāmi ievilinās jūsu mājās veiksmi un labklājību. Kompozīcijas var veidot no lavandas, timiāna, citrona balzama, kviešu un rudzu vārpām (kas, starp citu, jau sen tiek uzskatītas par labklājības simbolu).

Lasi vēl: Ideāls pāris: zodiaka zīmes, kas radītas viena otrai

Bet ir nianse: dzīvokļa apstākļos augi netiek žāvēti. Dehidratācijas procesā tie izstaro ne visai pozitīvas vibrācijas. Garšaugus optimāli kaltēt ēnainā vietā, bet gaisā. Un tad jūs varat mierīgi dekorēt telpas.

Vai sauss zieds var “laupīt” mājas saimnieku enerģiju

Ezoteriķi un cilvēki, kas strādā ar cilvēka auru un enerģijas kanāliem, apliecina, ka sausajiem ziediem mājā nav ko darīt. Tas viss ir lieki un ļoti kaitīgi ietekmē pozitīvās enerģijas plūsmu mājās. Nokaltušie augi var “aizsprostot” visu mājsaimniecības locekļu čakras.

Speciālisti brīdina, ka pat neliela pušķa vīšana var izraisīt noteiktas izmaiņas smalkā līmenī. Fakts ir tāds, ka nāves laikā augi aktīvi “sūknē” dzīvo enerģiju no ārpuses, cenšoties pagarināt savu dzīvi. Persona, kas atrodas šādas ietekmes zonā, var piedzīvot nelielas notis un zināmu nomāktību garastāvoklī. Tāpēc, parādoties pirmajām vīšanas pazīmēm, labāk nekavējoties atbrīvoties no ziediem.

Turpini skatīt, kā atbrīvoties no žāvētu ziedu nepatikšanām, nākošajā lapā

Leave a Comment