Speciālisti nosauc, kuras teritorijas pasaulē tiks appludinātas un kuras nonāks pazemē – kur būsim mēs?

Miljoniem cilvēku no tūkstošiem apdzīvoto punktu ir jāgatavojas plūdiem, turklāt ne tikai piekrastes zonās. Applūst var arī Lībija un Ēģipte. Tas pats attiecas uz Somālijas dienvidiem, Kenijas ziemeļiem, Sahāras rietumiem un Mauritāniju.

Plūdu draudi pastāv arī Dienvidamerikā – zem ūdens var nonākt visa rietumu zemiene līdz pat Paragvajai.

Lēkāsim no vienas kājas uz otru: austrumeiropiešus šokē jauna prognoze 2024. gada vasarai

Bumeranga efekts darbībā

Vai mēs varam kontrolēt laikapstākļus un cīnīties ar klimata pārmaiņu sekām? Amerikas Savienotajām Valstīm Aļaskā ir jaudīgas klimata stacijas. Un tieši tās dažādu valstu daļa zinātnieku uzskata par anomālo dabas kataklizmu izraisītājām Eirāzijā.

Eksperti norāda, ka amerikāņu projekts HAARP (Aļaskas pētniecības programma, izmantojot “frekvences”, lai mainītu mākoņus un citus laikapstākļus), jau no paša sākuma tika iecerēts kā militārs objekts un netika būvēts, lai pētītu klimatu vai aizsargātu dabu no cilvēkiem.

Nav nejaušība, ka projekta vadītāji ir atbildīgi par ASV Gaisa spēku Kosmosa tehnoloģiju centra astro- un ģeofizikālajām laboratorijām, kā arī ieročiem.

Lasi vēl: Visu mūžu es nepareizi lēju tomātus: vectēvs mani izsmēja un parādīja, kā pareizi to darīt

Tā dēvētie klimata ieroči ir bīstami ne tikai tiem, uz kuriem tie ir mērķēti, bet arī tiem, kas tos rada. Zinātniekiem ir aizdomas, ka 2005. gada spēcīgākā Atlantijas okeāna viesuļvētra “Katrīna”, kas izpostīja ASV dienvidu pilsētu Ņūorleānu, varētu būt tieši HAARP darbības rezultāts.

Kā rīkoties pēc viesuļvētras:

Pārbaudi savu māju uz bojājumiem un novērtē iespējamos draudus.

Nepieciešamības gadījumā sniedz palīdzību citiem, kuri varētu būt cietuši no viesuļvētras.

Lasi vēl: Es nolēmu pārbaudīt meitenes jūtas un atstāju zīmīti, ka aizbraucu uz visiem laikiem, bet es šādu reakciju negaidīju

Seko līdzi informācijai par pēcviesuļvētras pasākumiem, ieskaitot elektrības un ūdens piegādes atjaunošanu un ceļu stāvokli.

Atcerieties, ka drošība ir galvenais, tāpēc vienmēr rīkojieties piesardzīgi un saprātīgi, lai pasargātu sevi un savus tuviniekus no viesuļvētras radītās briesmas.

 

Leave a Comment