Es nolēmu pārbaudīt meitenes jūtas un atstāju zīmīti, ka aizbraucu uz visiem laikiem, bet es šādu reakciju negaidīju

Mums visiem ir interesanti uzzināt mīļotā cilvēka reakciju uz kaut ko neparastu. Piemēram, uz jokiem vai citiem pārbaudījumiem. Galu galā reakcijas izraisīšanai ir noteikts mērķis.

Tā ir vai nu pozitīvu emociju gūšana, vai arī mēģinājums uzzināt atbildi uz savu jautājumu. Armands nolēma, ka viņa gadījumā meitenes pārbaude būs lielisks veids, kā saprast, cik svarīgs viņš ir savai draudzenei.

Draudzenes pārbaude

Armands un Oksana

“Es to vairs nevaru izturēt. Ir pienācis laiks mums šķirties. Sestdien es paņemšu pārējās savas mantas.”

Šāda satura zīmīti Armands atstāja uz kafijas galdiņa. Tad viņš sakrāva somu ar primārajām atrastajām mantām un pameta dzīvokli.

Patiesībā viņš negrasījās pamest Oksanu. Ja viņš patiešām būtu nolēmis šķirties, viņš to darītu privāti. Un šobrīd jaunais vīrietis centās apzināties, cik ļoti viņs rūp savai draudzenei.

Viņš un Oksana ir kopā jau divarpus gadus un šķiet, viņiem klājas labi, no pirmā acu uzmetiena. Pēdējā laikā Armands aizvien biežāk aizdomājas, ka Oksana, iespējams, viņu vairs nemīl.

Tas izpaudas kā laika trūkums tā agrākā maiguma un atbalsta. Oksana vairs necentās pavadīt visu savu laiku pavadīt kopā ar viņu. Iespējams, viņa bija atteikusies no viņa, dodot priekšroku kādam savam draugam, vai arī neinformēt viņu, ka viņa kavējas darbā.

Jūtot, ka starp viņiem kaut kas nav kārtībā, Armands nolēma rīkoties stingri. Kādu dienu viņš internetā ieraudzīja klipu, kurā partneri tika pārbaudīti ar viltus šķiršanos. Ideja bija uzstādīt istabā kameru, atstāt ziņu un vērot cilvēka reakciju. Tieši tā Armands nolēma rīkoties.

 

Oksanas pārbaude

Viņš sakravāja savas mantas čemodānā, uzrakstīja zīmīti un devās uz tuvējo ielu, kur bija ēstuve. Tur viņš izņēma savu klēpjdatoru un vēroja, kas notiek dzīvoklī.

Cik liels seriāla ''Ugunsgrēks'' fans tu esi?

Cik daudz tu pārzini latviešu seriālu ''Ugunsgrēks''? Noskaidro savas zināšanas aizpildot šo testu! 

1 / 2

Kurā Latvijas pils viesnīcā tika filmēts seriāls? 

2 / 2

Kurā gadā sāka rādīt seriālu 'Ugunsgrēks'?

Your score is

The average score is 62%

0%

Pēc 30 minūšu gaidīšanas Oksana atgriezās dzīvoklī. Armandam nācās gaidīt vēl pāris minūtes, līdz viņa draudzene pamanīja zīmīti.

Kad viņa paņēma zīmīti savās rokās, Armands sastinga…

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment