Es nolēmu pārbaudīt meitenes jūtas un atstāju zīmīti, ka aizbraucu uz visiem laikiem, bet es šādu reakciju negaidīju

Viņam šis bija patiesības brīdis: vai viņa viņu mīlēja, vai nē.

Meitene apsēdās uz dīvāna. Kādu brīdi viņa vienkārši sēdēja, skatoties uz zīmīti. Tad viņa piecēlās un sāka ātri un satraukti staigāt pa istabu.

Kādā brīdī Oksana apstājās un sāka raudāt…

Armanda laime bija nepārspējama. Viņš ātri iebāza klēpjdatoru somā, samaksāja viesmīlei par kafiju un steidzās mājās. Tur viņu gaidīja vienlaikus priecīga un dvēseli aizkustinoša aina. Meitene sēdēja uz paklāja un raudāja tik ļoti, ka pat uzreiz nepamanīja, ka dzīvoklī parādījies viņas vīrietis.

 

– Mīļā, nāc!” Armands saviļņots metās pie mīļotās. – Es nekur neiešu. Es esmu šeit ar tevi. Viss ir kārtībā.

 

Viņam ilgi nācās mierināt Oksanu. Turpinot, viņš viņai paskaidroja, kas tieši bija noticis un kāpēc viņš bija nolēmis to darīt.

Oksana pat nezināja, ko teikt. Viņa tikai skatījās uz viņu ar apsārtušām, neizpratnes pilnām acīm un dzēra ūdeni no glāzes.

Pēc pārbaudīsanas.

Sākumā Armands pat jutās ļoti vainīgs viņas priekšā. Galu galā viņš bija novedis savu mīļoto līdz asarām. Taču, no otras puses, prieka bija gana.

Tagad viņš bija pārliecināts, ka Oksanai viņš ir svarīgs.

 

Ir pagājusi nedēļa. Pēc darba Oksana viņu uzaicināja uz kafejnīcu. Pēdējā laikā viņa izturējās nedaudz atturīgi, bet Armands to attiecināja uz neseno stresu. Viņš bija pilnīgi pārliecināts, ka drīz viss būs kā agrāk.

– Es tā vairs nevaru turpināt,” sacīja Oksana. – Mums ir jāšķiras.

– Ko?! Kāpēc? – Armands bija patiesi neizpratnē. – Tu taču nevēlējies, lai es aizietu.

“Un es arī negribēju kļūt par muļķīgas pārbaudes objektu.” Jums nav ne jausmas, kam es tajā dienā pārdzīvoju. Bet tas tev nebija svarīgi. Tu biji laimīgs, kad man bija slikti. Un visu nedēļu tu staigā apkārt kā pāvs, lepojies ar to, ka novedi mani līdz nervu sabrukumam. Es jums pateikšu noslēpumu. Ja jums bija jautājumi vai šaubāties , pietika ar mani runāt.

 

– Bet klausies…

 

– Lai šī tev ir kā mācība. Un es dodos prom. Es nevēlos ar tevi neko kopīgu. Pārējās savas mantas es paņemšu rīt.

 

Ar šiem vārdiem Oksana piecēlās no galda un pameta kafejnīcu. Armands viņai nesekoja. Viņš pasūtīja sev kafiju un ieskatījās tumšajā dzērienā. Neizdzerot ne glāzi, viņš devās mājās. Uz vietu, kur noteikti vairs nebija ne miņas no viņas lietām.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Meitenes pārbaude – kopsavilkums

Vai meitenes vai puiša pārbaudīšana ir pieņemama attiecībās? Vai Oksana rīkojās pareizi? Un vai Armandam bija morālas tiesības pakļaut savu draudzeni šādai pārbaudei?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment