Šodien Latvija pēdējā gaitā pavadīs leģendāro aktrisi Mudīti Šneideri; tuviniekiem ir kāds lūgums

Šodien Latvija pēdējā gaitā pavadīs leģendāro aktrisi Mudīti Šneideri. Tuviniekiem ir kāds lūgums attiecībā uz cilvēkiem, kuri ieradīsies atvadīties no aktrises. 

Mūžībā aizgājušā ilggadējā Dailes teātra aktrises Mudītes Šneideres atvadīšanās notiks otrdien, 21. novembrī, no plkst. 12.00 līdz 13:30 Dailes teātra Stikla zālē (2. stāva foajē), informē Dailes teātris.

Mirusi 1934.gadā dzimusi Šneidere, kura 1955.gadā absolvēja Latvijas Valsts konservatorijas Teātra fakultāti un vairāk nekā četrdesmit gadus kalpoja Dailes teātra aktrises pienākumos no 1955. līdz 1995. gadam.

Šneidere izcēlās ar galvenajām lomām Raiņa “Spēlēju, dancoju” un Ventas Vīgantes “Palmas zaļo vienmēr” iestudējumos, iegūstot publikas un kritiķu atzinību jau 1957. gadā.

Lasi vēl: “Tagad padomā – Kā tu turi krūzi?”; Apskati attēlu un izpildi personības testu

Daži uzskata, ka dvēsele var palikt mājās četrdesmit dienas, bet citi ir pārliecināti, ka cilvēka gars parādās Debesu Tēva priekšā trešajā dienā. Šis laiks ir grūts, tomēr palicējiem nevajadzētu bēdāties un daudz raudāt.

Kādas vietas mirušā gars var apmeklēt uzreiz pēc nāves, mēs nezinām. Tomēr, visticamāk, tas neaprobežojas tikai ar vietu, kur dzīvojis.

Atklāti sakot, pareizticībā nav stingru dogmu par to, kas notiek ar dvēseli pēc nāves. Un starp dzīvajiem cilvēkiem nav tādu, kas varētu pastāstīt par to, kas ir “pāreja uz Mūžību”.

Atgādināsim, ka 2021.gadā Šneideri satrieca milzīga sēru vēsts: Aprīļa beigās viņas dēls Āris Liepiņš, kas pēdējos 17 gadus dzīvoja un strādāja Skotijā, bija devies devies mūžībā.

Tāpat kā savulaik viņas vīrs – leģendārais aktieris Harijs Liepiņš – arī dēls mūžībā devās pēkšņi. Diemžēl pavisam nesen viņiem pievienojās arī leģendārā aktrise un rakstniece. Tomēr viņas ieguldījums būs mūžīgs.

 

Tomēr aktrises radinieki ir izplatījuši kādu lūgumu visiem tiem, kuri dosies aizsaulē pavadīt izcilo rakstnieci. 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment