Soc Tīklos parādījusies informācija, ko dāsnais Porziņģis atstājis Laurai; “Tas ir katras sieviete sapnis”

Raksts sniedz ziņas par to, ka Kristaps Porziņģis tagad ir brīvs vīrietis, un šī informācija izraisa plašu interesi. Ziņojumā norādīts, ka gan Laura Vizla, gan Kristaps ir dzēsuši kopbildes no savām sociālajām tīklu profiliem, neļaujot ieraudzīt nekādas norādes par viņu attiecību turpināšanu.

Šis solis ir raisījis daudz jautājumu un sajūsmu starp faniem, kuri nevar noslēpt savu interesi par šo izcilo sportistu personīgo dzīvi. Raksts turpina stāstīt, ka Laura Vizla nav pavadījusi Kristapu uz ASV, kur šobrīd sākusies jaunā basketbola sezona.

Lasi arī: ”WhatsApp” beidzot sniedz cilvēkiem to ko viņi ilgu laiku ir lūguši sakarā ar lietotni: ”Mēs to izdarījām”

Lasi arī: “Decembris visiem parādīs, kur vēži ziemo”: sinoptiķi sniedza prognozi par ziemas sākumu

Šis faktors liek vēl vairāk aizdomāties par to, vai attiecībām starp Porziņģi un Vizlu ir pabeigta sava dzīves posma iedaļa.

Sociālajos tīklos Lauras Vizlas publikācijas tagad ir tēma, par kuru runā un spekulē. Komentāriem zem viņas ierakstiem ir pievērsta īpaša uzmanība, un daudzi sekotāji jautā, kāpēc slavenais pāris ir izšķīries. Lai arī Laura paša neizsaka savu viedokli par šo jautājumu, viena no viņas sekotājām, izmantojot sociālo tīklu platformu, apgalvo, ka viena no skaistumkopšanas meistarītēm esot “izpļāpājusies” par šo attiecību beigām.

Rakstā tiek minētas arī dzirdētas runas, ka Kristaps Porziņģis esot pametis Lauru ar cieņu, atstājot viņai gan dzīvokli, gan auto Rīgā.  Tas būtu katras sievietes sapnis, pauž kāds komentētājs. Vai piekrītat?

Arī interesanti:

Franču klasika: garda “Slinkā žuljēna” recepte

Kāpēc nobirst fikusu lapas: 5 galvenie iemesli un kā to novērst

Leave a Comment