Slavenību kaprīzes: Dīvainākās lietas, ko slavenības pieprasa savos līgumos

Ikdienā mēs visi pazīstam prasīgus cilvēkus, piemēram, cilvēku, kuram no rīta darbā noteikti ir jādzer kafija, cilvēku, kurš pastāvīgi regulē termostatu līdz smieklīgi augstam vai zemam līmenim, vai cilvēku, kurš ir pārāk izvēlīgs attiecībā uz savu stāvvietu.

Šie cilvēki var būt ļoti kaitinošie, bet tie ir tikai ikdienas civiliedzīvotāji, nevis slavenības.

Dažas no mūsu iecienītākajām slavenībām var būt arī prasīgas, un, lai tās varētu uzstāties uz skatuves, menedžeri, promouteri un personāls norises vietās visā pasaulē ir spiesti izpildīt katru viņu prasību. Izlasiet šo sarakstu, lai uzzinātu, kuras ir pasaules temperamentīgākās zvaigznes.

Bejonse

Pieprasījums: Viesnīcas numurs, kurā visu laiku būtu 77 grādi pēc Fārenheita, un bufete bez Coca Cola.

Pieprasījuma izmaksas: 10 000 ASV dolāru.

Bejonse ir pazīstama visā pasaulē ar savu mūziku un šarmu, un viņa ir slavenība, kas nav jāiepazīstina. Tomēr slava un bagātība ir likušas viņai izvirzīt dažas visai dīvainas, pat smieklīgas prasības.

Piemēram, Bejonse pieprasa, lai viņas ģērbtuvē būtu 77 grādi pēc Fārenheita. Viņa arī pieprasa vistas stilbiņus, kas ir spēcīgi apkaisīti ar kajēnas pipariem, kā arī rožu aromāta sveces. Visbeidzot, Bejonsē atsakās no Coca-Cola skārdenēm, jo saskaņā ar līgumu viņu var redzēta tikai ar Pepsi produktiem.

Rianna

Pieprasījums: Zila zīda aizkari un ducis sveču.

Pieprasījuma izmaksas: 5000 ASV dolāru.

Rianna katru gadu nopelna miljoniem dolāru, pateicoties savam biznesam un dziedātājas karjerai (lai gan pēdējos gados tā ir mazliet neaktīva). Šobrīd Rianna koncentrējas uz saviem apakšveļas un kosmētikas zīmoliem, un šis jaunais fokuss netraucē viņai izteikt trakas prasības, kad viņa koncertē.

Dziedātāja uzstāj, lai viņas ģērbtuvē būtu zili vai melni aizkari, kas pārklāti ar zilu zīdu, kā arī paklājs ar dzīvnieku rakstiem un ļoti īpaša prasība par svecēm.

Pols Makartnijs

Pieprasījums: Augi visur un gaļa nekur.

Pieprasījuma izmaksas: 4000 ASV dolāru.

Leģendārais Beatles mūziķis Pols Makartnijs savas mūzikas karjeras laikā nopelnīja miljonus, bet tagad viņš ir dedzīgs dzīvnieku tiesību aizstāvis. Viņš aizliedz kažokādas, ādu un gaļu ienest savā mājoklī, un viņam ļoti patīk arī augi. Aizmirstiet par mīlestību, viss, kas jums vajadzīgs, ir ziedi.

Cita starpā Pols Makartnijs pieprasa, lai visas lampas būtu ar aptumšojamām halogēna spuldzēm, viņa ģērbtuvē būtu tikai tādi materiāli (kokvilna, džinss, samts u. c.), kas nesatur dzīvniekus, un lai viņa limuzīna sēdekļi nebūtu izgatavoti no ādas. Pietiek pateikt, ka uzaicināt Polu Makartniju uz steiku restorānu būtu ļoti slikta ideja.

Lasi vēl: Ko sēt aprīlī vispirms: agronomu padomi

Jay-Z

Pieprasījums: Vairāk nekā 7 ģērbtuves, vairāki dažādi dzērienu veidi.

Pieprasījuma izmaksas: 15 000 ASV dolāru.

Jay Z, ko daudzi uzskata par repa karali, ir paraugs, kurš no galējas nabadzības kļuvis par vienu no bagātākajiem mūziķiem. Jay-Z neto vērtība pārsniedz miljarda dolāru robežu, un viņam ir diezgan daudz lūgumu, kad runa ir par viņa koncertiem.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

Jay-Z pieprasa 7 ģērbtuves, 77 grādu temperatūru telpā, lielu dīvānu, 48 pudeles Fidži ūdens, 6 bundžas kolas, 6 bundžas Red Bull un 6 pudeles vitamīnu ūdens. Acīmredzot viņam nav tāda pati “Pepsi Only” klauzula kā viņa sievai Bejonsei.

Turpinājumu par citām pārsteidzošām zvaigžņu prasībām lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment