Slavenību kaprīzes: Dīvainākās lietas, ko slavenības pieprasa savos līgumos

Selīna Diona

Pieprasījums: Privāta lidmašīna un 75 pirmās klases viesnīcas numuri viņas producentu komandai.

Pieprasījuma izmaksas: 350 000 ASV dolāru.

Selīna Diona ir visu iemīļota dziedātāja, kura ir apceļojusi pasauli, pateicoties savai eņģeļa balsij un lielajiem hitiem. Lai gan Selīna ir pazīstama ar savu pieticīgo, piezemēto pusi, viņa ir pazīstama arī ar diezgan neticamiem dusmu lēkmju uzliesmojumiem, ja viņa nesaņem to, ko vēlas.

Garajā sarakstā, ko Selīna Diona vēlas, dodoties koncertturnejā, ir privāta lidmašīna, 75 pirmās klases viesnīcas numuri viņas producentu komandai, prezidenta apartamenti viņai un viņas dēlam un obligāta 71,6 grādu temperatūra pēc Fārenheita. Selīna Diona vēlas nodrošināt sev un savai ģimenei vislabākos apstākļus, un viņa ir gatava par to maksāt.

Vils Smits

Pieprasījums: Divstāvu treileris filmēšanai

Pieprasījuma izmaksas: 2,5 miljoni ASV dolāru.

Vils Smits var šķist diezgan foršs puisis, taču tas nenozīmē, ka slavenais aktieris neizvirza milzīgas prasības, pirms piekrīt doties uz filmēšanas laukumu. Patiesībā vienas filmas uzņemšanai viņam tika uzbūvēta divstāvu piekabe, kas izmaksāja 2,5 miljonus ASV dolāru.

Trakākais ir tas, ka viņa treilerī ir pat 200 000 dolāru vērta virtuve un sava garderobe. Pēc šīs piekabes uzbūvēšanas viņa galvenā prasība, strādājot filmēšanas laukumā, ir nodrošināt pietiekami daudz vietas, lai varētu novietot savu milzu piekabi.

Meraija Kerija

Pieprasījums: asistents, kas izmet viņas košļājamo gumiju.

Pieprasījuma izmaksas: 50 000 ASV dolāru.

Meraija Kerija ir slavena dīva, un viņa ir superzvaigzne, kas nekad nekautrējas izvirzīt prasības. Līdztekus šampanieša pudeles un lokanu salmiņu pieprasīšanai, lai to izdzertu, Kerija sagaida, ka organizatori viņai nodrošinās asistentu, kas šķiet saprātīgi, bet tā nav.

Kā raksta Marie Claire, Kerija vēlas asistentu tikai tāpēc, lai izmestu savu košļājamo gumiju. Šī asistenta darbs ir ļoti specifisks, un par to viņam vai viņai tiek diezgan labi samaksāts. Acīmredzot Kerijai ir pretīga idejai pieskarties košļājamai gumijai (pat ja tā ir viņas pašas gumija).

Dženifera Lopesa

Pieprasījums: Viņa pieprasa, lai viņas kafiju maisītu pretēji pulksteņrādītāja rādītāja virzienam.

Pieprasījuma izmaksas: 5 000 ASV dolāru.

Dženifera Lopesa ne velti sauc par “La Diva Latina”. Viņai vienmēr ir bijusi ekstravaganta puse, bet, ņemot vērā, ka viņa ir viena no vissmagāk strādājošajām sievietēm šovbiznesā, viņa to ir nopelnījusi. Starp viņas prasībām ir balti ziedi, galdauti, aizkari, sveces, dīvāni un zemas jaudas spuldzes.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

Dīvainākais viņas prasība ir tas, ka viņa pieprasa, lai kafiju maisītu pretēji pulksteņa rādītāja virzienam. Šīs prasības stāsts nav plaši zināms, bet mēs pieņemam, ka tas ir saistīts vai nu ar māņticību, vai arī ar kafijas kvalitāti.

Leave a Comment