Slaveni mūziķi un talantīgas personības komentē Latvijas Eirovīzijas uzvarētāja Dona dziesmu; daži ir skarbi

Atgādināsim, ka tikai vakar noslēdzās Supernova 2024 – šovs, kurā Latvija izvēlējās savu dalību 2024. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā. Lielais fināls tika pārraidīts valsts nacionālajā raidorganizācijā LTV, un kopumā 10 dziesmas sacentās, lai pārstāvētu Baltijas valsti Malmē.

Konkursa vadītāji bija jau trešo gadu pēc kārtas Supernovu vadīja Ketijas Šēnbergas un Laura Reinika duets.

Galīgo rezultātu noteica Latvijas Televīzijas balsojums un Latvijas sabiedriskās raidorganizācijas izveidotās žūrijas balsojums.

Šeit ir apkopoti visi rezultāti:

  1. Dons
  2. Vēstulēs
  3. Katrīna Gupalo
  4. Alekss Silvers
  5. St Levića
  6. Edvards Strazdiņš
  7. Ecto
  8. Avéi
  9. Funkinbiz
  10. Papīra Lidmašīnas

Starp mākslinieku vārdiem izceļas Dons (Artūrs Šingirejs), kurš ir šobrīd lielākā Latvijas popzvaigzne un piedalās ar dziesmu “Hollow”, kas ir viņa pirmā dziesma angļu valodā kopš 2006. gada.

Lasi vēl: Uzliku šīs lietas uz galda un aizmirsu par nabadzību! Vecmāmuļa atklāja, ko drīkst un ko nedrīkst turēt uz galda

Vietnē Youtube arī Dona sniegumu komentē ārzemēs slavenas un zināmas personas. Daži no tiem ir vīlušies, ka Dona priekšnesums ir garlaicīgs un ir nepieciešams kas interesantāks, lai iekļūtu finālā, tomēr viņi piebilst, ka dziesma ir laba un aizrauj.

Daži dzirdot Dona spēcīgo balsi ir sajūsmā un ir gatavi balsot par viņu, lai viņš kāptu arī uz skatuves Eirovīzijas finālā. Tiek apgalvots, ka Donam ir ļoti spēcīga balss, kura noteikti var uzvarēt.

Daudzi ir sajūsmā dzirdot cik augstas notis spēj izdziedāt Dons. Daudzi no cilvēkiem uzskata, ka tiešām viņam ir lielas iespējas pat uzvarēt Eirovīzijā. Kāds arī komentē, ka šī pat iespējams ir labākā dzirdētā Eirovīzijas dziesma.

Veiksmi Donam iekļūt Eirovīzijas finālā un godam pārstāvēt Latviju! Ko tu domā par Dona dziesmu un priekšnesumu? 

 

Leave a Comment