Uzliku šīs lietas uz galda un aizmirsu par nabadzību! Vecmāmuļa atklāja, ko drīkst un ko nedrīkst turēt uz galda

Kādu dienu mana gudrā vecmāmiņa ieteica uzlikt uz galda vairākas lietas, lai atbrīvotos no naudas trūkuma, kas bija mani piemeklējis. Uzklausīju viņas norādījumus un drīz vien tiešām aizmirsu par finansiālām grūtībām.

Aicinu tevi izlasīt manu rakstu, lai uzzinātu, ko drīkst un ko nedrīkst turēt uz galda no tautas gudrības viedokļa.

Kam vajadzētu būt uz galda, lai piesaistītu naudu mājai?

Mana omīte, dažādu senu ticējumu lietpratēja, man jau bērnībā mācīja, ka tautas gudrību zināšanas pasargā mūs no daudzām dzīves problēmām, tostarp finansiālām.

Viņa man allaž teica, ka labam saimniekam ne tikai jāplāno budžets un jāveido iekrājumi, bet arī jāievēro ticējumi attiecībā uz naudu. Tas ir drošs veids, kā pasargāt sevi no nabadzības un vairot ģimenes turību!

 

No tā, kas stāv uz galda mūsu mājās, ir atkarīga arī labklājība tajā. Tā vēsta tautas gudrība.

Vai vēlies, lai nauda kā upe plūst tavā kabatā? Tad parūpējies, lai uz galda vienmēr ir šīs 2 lietas:

Skaista vāze augļiem un saldumiem

Šis trauks nekad nedrīkst būt tukšs. Labklājību mājā piesaista vāze, kas pildīta ar augļiem, saldumiem un riekstiem. Ticējums saka: jo vairāk pārpilnības simbolu uz jūsu galda, jo biezāks īpašnieka maks. Saldumi simbolizē vieglu un priekpilnu dzīvi.

Lasi vēl: Kā ātri mājas apstākļos pagatavot marinētus šampinjonus, kurus viesi nespēs beigt ēst un noteikti palūgs recepti

Vecmāmiņa augļu vāzi sauc par pārpilnības trauku. Tas ir ģimenes spēcīgākais naudas talismans, kas palīdz atvērt finanšu plūsmu un piesaistīt mājoklim labklājību. Vislabāk šajā traukā turēt ābolus un citrusaugļus.

 

Nākošās lietas skaties lasot tālāk

Leave a Comment