Cilvēkus, kas dzimuši šajos datumos, nevajadzētu aizvainot, jo pretējā gadījumā tevi gaida problēmas

Dzīvojot pēc labākās sirdsapziņas, jūs nevarat aizvainot nevienu cilvēku. Karmas likums saka: “Dari citiem tā, kā tu gribētu, lai viņi dara tev!”

Jo īpaši nevajadzētu aizvainot cilvēkus, kas dzimuši noteiktos datumos.

Daži cilvēki uzskata, ka cilvēka dzimšanas datums var ietekmēt viņa enerģētiku vai personiskās īpašības, it īpaši, ja tie tic astroloģijai vai citiem ezotēriskiem uzskatiem.

Astroloģija, numeroloģija un citi ezotēriski priekšstati tiek izmantoti, lai interpretētu dzimšanas datumu un izveidotu analīzi par cilvēka raksturu, dzīves ceļu un personiskajām īpašībām.

Piemēram, astroloģija piešķir katram zodiaka zīmei noteiktas rakstura iezīmes un personiskās īpašības, kas ir saistītas ar zodiaka zīmes, kuras cilvēks piedzimis. Numeroloģija izmanto skaitļus, lai interpretētu cilvēka dzimšanas datumu un izveidotu prognozes par viņa dzīves ceļu un personību.

Pirmkārt, daži no viņiem atrodas Augstāko Spēku aizbildniecībā, un tas nozīmē, ka sāpīga atbilde par viņiem nodarītām sāpēm nebūs ilgi jāgaida.

Otrkārt, šādiem cilvēkiem piemīt spēcīga enerģija, kas spēj “sagraut” to cilvēku, kas ir aizvainojis (arī neapzināti).

Cilvēkiem, kas dzimuši šo enerģiju aizbildniecībā, vajadzētu ne tikai pieņemt savu spēku, bet arī gudri to izmantot:

2, 18: cilvēki, kuri absolūti nav agresīvi, bet kuriem piemīt maģiska dāvana, bieži vien neapzināti iedarbina pāri darītāja negatīvās programmas: viņiem dzīvē sākas nepatikšanas, viss iet greizi, piepildās ļaunākās bailes.

Lasi vēl: Uzliku šīs lietas uz galda un aizmirsu par nabadzību! Vecmāmuļa atklāja, ko drīkst un ko nedrīkst turēt uz galda

8, 26: karmas un taisnīguma cilvēki, viņi var ļoti daudz ko saņemt no Visuma. Tie, kas nodara viņiem pāri, saņem bumerangu par visām savām sliktajām domām un darbiem, līdz pat problēmām ar likumu.

 

Nākošos datumus skaties lasot tālāk

Leave a Comment