Šīs 3 zodiaka zīmes šajā nedēļā var izjust spēcīgu spiedienu no Visuma skarbās rokas

Tur, kur valda haoss, visbiežāk pie horizonta ir gaidāms izrāviens uz priekš. Astroloģiskā prognoze tuvākajām dienām nav izņēmums, bet, no otras puses, trim zodiaka zīmēm šī nedēļa būs pati neveiksmīgākā.

Ja esat kāds no zemāk minēto zīmju pārstāvjiem, nebaidieties no šī patiesības mirkļa; ļaujieties procesam un pieņemiet izaugsmi. Paskatieties uz šo no citas puses – šonedēļ Merkurs būs tiešā stāvoklī, tāpēc centieties nezaudēt cerību.

Vērsis

Nedēļas sākumā tu un tavs mīļotais cilvēks – neatkarīgi vai tas ir privātā, vai profesionālā sfērā – var nonākt nesaskaņās. Tā kā Mēness iestāsies kvadrātā ar tavu vadošo planētu Venēru, tas ietekmēs tavu attiecību sektoru.

Iespējams, tu vēlēsies palikt divatā, lai apspriestu svarīgus jautājumus, bet sociālā atmosfēra var būt daudz sprādzien bīstamāka nekā tev gribētos.

Turklāt pēc tiešā Merkura stāvokļa 18.janvārī Saule savienosies ar Plutonu, ejot cauri tavai 9. mājai, kas atbild par paplašināšanos, filozofiju un pārliecības sistēmu.

Lasi vēl: Visu februāri varēs apskaust 3 zodiaka zīmes: viņām veiksies pat tur, kur nekad nav veicies

Tas nebūt nav slikti, bet, ja tu līdz šim brīdim negribēji riskēt nezināmajā vai vienkārši biji pārāk stingrs savās pārliecībās, šis tev var būt signāls, lai rīkotos. Tu noskaidrosi savus ilgtermiņa mērķus un uzzināsi, cik ļoti tu patiesībā esi vērts.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasi tālāk

Leave a Comment