Šīs 3 zodiaka zīmes šajā nedēļā var izjust spēcīgu spiedienu no Visuma skarbās rokas

Lauva

Tu atrodies savās emocijās, bet tev vienalga nav citas izvēles kā parādīt sevi un izrādīt pienācīgas rūpes. Tas ir īpaši svarīgi nedēļas sākumā, kad Mēness Skorpiona zīmē sastapsies ar Venēru Ūdensvīra zīmē, kas pārvalda tavu attiecību sektoru. Citiem šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem, kad runa ir par brīvību, var rasties alkas pēc saistībām.

20. janvārī tava debesu valdniece Saule ieies sev negatīvajā – Ūdensvīra – zīmē, kas turpinās nest enerģiju un dzīves spēku tavā 7. mājā, kas atbild par pienākumiem un nozīmīgiem cilvēkiem.

Kompromisa un harmonijas tēmas – neatkarīgi no tā, vai esi tām atvērtas vai nē – šajā laikā tiks pārskatītas, taču Veneras ciešā tikšanās ar Saturnu 22. janvārī liks tev apsvērt visu labo, slikto un neglīto.

 

Skorpions

Nesaproties ar apkārtējiem cilvēkiem? 16. janvārī Mēness, kas būt tavā zīmē, sastapsies ar Venēru haotiskā kvadrātā, ceļojot pa tavu 4. māju, kas atbild par ģimeni un visdziļākajām jūtām.

Tas var būt saistīts arī ar kādu, ar kuru dzīvo kopdzīvē, tādēļ, ja tev ir nepieciešams vairāk vietas tavā pazemīgajā mājvietā, tas ir signāls iziet ārā un ieelpot svaigu gaisu.

Lasi vēl: Tamāra Globa paredzēja mīlestības atgriešanos no pagātnes trīs zodiaka zīmēs līdz janvāra beigām

18. janvārī Merkurs ieņems tiešu pozīciju tavā komunikācijas sektorā, un Saule savienosies ar tavu pašreizējo valdnieku Plutonu. Tas saistīsies ar lielu informāciju pieplūdumu, turklāt runa ir par lietām, kas agrāk bija apslēptas tavai apziņai.

Tavā virzienā nāk apgaismības plūsma, kas var radīt zināmu izrāvienu uz priekšu, tāpēc atrodi savu centru un paliec uz zemes.

 

Leave a Comment