Šīs 3 zodiaka zīmes 2023. gada aprīļa vidū diemžēl saskarsies ar skarbo patiesību un tā būs sāpīga

Skorpions

Skorpions, rezerves plāns nekad nav slikta ideja, taču tas ir īpaši svarīgi, ja runa ir par attiecībām, uz kurām paļaujaties drošības dēļ. Nekas nekad nav kalts akmenī, un nejauša saruna var novest pie tā, ka lietas mainās tā, kā jūs negaidījāt.

Turklāt kopīgas valodas atrašana ar citiem ne vienmēr ir jūsu stiprā puse, taču tas var būt tieši tas, kas jums nepieciešams, lai atrastu meklēto risinājumu.

Lai gan ir taisnība, ka to ir vieglāk pateikt nekā izdarīt, ja jūs pieietu situācijai ar vēsu prātu, jums tas kļūs tikai grūtāk.

Jūsu divpadsmitā objekta vieta ar beigām, padošanos un zemapziņu ir vieta, kur šodien uzlec Pilnmēness. Tas notiek laikā, kad jūsu valdošā planēta turpina pārvietoties pa jūsu attiecību objektu. Būs saistības vai līgums, no kura jums tiks lūgts atteikties.

 

Zivis

Zivis, mēģiniet turēties tālāk no neveselīgas vides un cilvēkiem, kuri nedomā par jūsu interesēm. Merkurs, ieejot Vērsī, stāsies pretī Plutonam jūsu divpadsmitajā noslēgtajā objektā.

Jūsu vēlme mainīties vai vienkārši parunāties ar kādu sev tuvu cilvēku var būt maldinoša. Iespējams, tam ir kāds sakars ar Pilnmēness enerģiju Svaru zīmē, kas šodien izceļ jūsu astoto tuvības un apmaiņas māju.

Lasi vēl: “Elektrum” klientiem no 1.maija gaidāmas kardinālas izmaiņas cenu ziņā! Palielināsies vai samazināsies?

Iespējams, ka atklāsi sev kādu nepatīkamu patiesību, un visu, kas vairs neatbilst tavas dvēseles mērķim, vajadzētu atstāt aiz psgātnē.

 

Leave a Comment