Šīs 3 zodiaka zīmes 2023. gada aprīļa vidū diemžēl saskarsies ar skarbo patiesību un tā būs sāpīga

Ja tev ir bijušas šaubas par to, kas tu esi vai pēdējā laikā mīlas dzīvē piedzīvo sarežģīts periods, Auna sezona var palīdzēt atgūt iekšējo spēku un pārliecību.

Tomēr tuvākajās dienās 3 zodiaka zīmēm, visticamāk, būs grūti laiki. Patiesību nekad nevajadzētu ignorēt, it īpaši, ja runa ir par līgumiskām vienošanām un attiecību vērtībām.

Padomājiet par savu dzīvi iepriekšējā rudenī kā sākumpunktu un padomājiet par to, kādi tā aspekti nebija līdzsvaroti. Diemžēl šīm zodiaka zīmēm tagad būs grūti, jo patiesība būs sāpīga.

Lauva

Lauva, tu jūties ērti, ejot uz priekšu ar pārliecību. Tomēr negaidīta tikšanās var likt jums apšaubīt savienojuma vērtību vai jūsu virzības sajūtu. Esiet piesardzīgs, jo var trūkt arī svarīgas informācijas.

Mēness šodien sasniedz savu pilno fāzi Svaru zīmē, taisnīguma zīmē. Tas aktivizēs jūsu trešo savienojuma objektu un jūsu iekšējo loku.

Lasi vēl: “Tevi sagaida ļoti svarīgs padoms šim mēnesim no tava sargeņģeļa”; Izvēlies eņģeli un uzzini sev domāto ziņu

Atkal, lai gan jums var būt fiksēta ideja vai uzskatu sistēma, kas ietekmē jūsu lēmumu pieņemšanas procesu, jūs būsiet spiesti atbrīvot vietu pilnīgi citai perspektīvai. Pievērsiet īpašu uzmanību tam un esiet prātīgi.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment