“Tevi sagaida ļoti svarīgs padoms šim mēnesim no tava sargeņģeļa”; Izvēlies eņģeli un uzzini sev domāto ziņu

Apskatiet ieteiktos attēlus un izvēlieties Eņģeli, no kura vēlaties saņemt mājienu. Zemāk ir viņa ziņojuma teksts. Tās ir tavas tiesības un tava izvēle sekot viņa ieteikumiem vai nē, taču, iespējams, viņš tev palīdzēs koncentrēt uzmanību uz to, kas tev tuvākajā mēnesī patiešām būs noderīgs un svarīgs.

 

Izvēlies eņģeli, no kura gaidi ziņu

Būs labi, ja pirms izvēles izdarīšanas palūgsi kādu padomu, kam tev ir svarīgi pievērst uzmanību tuvākajā laikā.

 

UGUNS EŅĢELIS

Šāda izvēle liek domāt, ka tev pietrūkst spēka un enerģijas. Neskatoties uz to, ka tavs ierastais stāvoklis ir aktivitāte, kaislība un entuziasms. Lai atgūtu iekšējo spēku, sāc ar vienkāršāko – pievieno savai dzīvei uguni, īstu, dzīvu uguni.Tagad ikdienā ar to praktiski nesaskaramies, krāsnis pārsvarā ir elektriskās, pat kamīni un ar fona apgaismojumu.

Un tas nenāk par labu cilvēkam un viņa iekšējam stāvoklim. Dzīvajai ugunij ir spēja noņemt negatīvismu no kosmosa, no mums, piepilda mūs ar spēku un enerģiju. Izmēģiniet to, jūs noteikti redzēsit atšķirību. Turklāt jums priekšā ir izšķirošas darbības un aktivitātes laiks. Jums būs iespēja piepildīt savu visdziļāko vēlmi, īstenot savus sapņus un visdrosmīgākos plānus. Esi piepildīts ar iekšējo uguni, daudz kas ir atkarīgs no tā, cik ļoti tā deg!

 

ŪDENS EŅĢELIS

Šāda izvēle liek domāt, ka jūs apspiežat savas emocijas, kaut kas jūs traucē un nedod atpūtu. Tu pēc dabas esi jūtīgs, ar labu intuīciju, zemapziņā lasi apkārtējos un bieži uzņemies to, kas tev nav paredzēts, taču nespēj to noņemt no sevis.

 

Lasi vēl: Kādā vecumā tu atradīsi īsto otro pusīti saskaņā ar savu zodiaka zīmi. Skat, varbūt vairs nav ilgi jāgaida?

 

Lai atgūtu iekšējo mieru un labu garastāvokli, sāc ar vienkāršāko – dodies pie ūdens, jebkura dzīva avota.Tikai tad, ja izvēlaties ezeru, tam jābūt avotam. Stagnējošais ūdens tev nepalīdzēs, drīzāk kaitēs, kā arī baseiniem. Ideāli – kalnu upe, jūra. Vērojiet viļņus, redziet, kā kustas ūdens. Vilnis paceļas uz augšu, tad krīt uz leju, tas nemaina tā būtību – tas ir ūdens, jebkurā tā punktā. Mācies būt tu pats un pieņem sevi jebkurā savas eksistences brīdī – tevi gaida ļoti emocionāls periods, vajadzīgs iekšējs līdzsvars.

 

 

Turpini lasīt pārējo eņģeļu padomus, nākošajā lapā

COMMENTS

  • <cite class="fn">web</cite>

    I like the helpful info you provide in your articles.
    I’ll bookmark your blog and test again right here regularly.
    I’m moderately certain I’ll learn lots of
    new stuff proper right here! Good luck for the
    next!

Leave a Comment