Kādā vecumā tu atradīsi īsto otro pusīti saskaņā ar savu zodiaka zīmi. Skat, varbūt vairs nav ilgi jāgaida?

Vai tu jau esi saticis savu otro pusīti? Ja ne, tad astrālās konfigurācijas, šķiet, nav ļāvušas piepildīties šim laimīgajam notikumam.

Šajā rakstā tu uzzināsi, kādā vecumā satiksi savu īsto otro pusīti. Pēc astrologu uzskata, katras zodiaka zīmes pārstāvjiem šī iespēja paveras noteiktā vecumā.

Auns

Šajā zodiaka zīmē dzimušie savu otro pusīti, iespējams, satiks aptuveni 25 gadu vecumā. Šis ir ideāls vecums šai mērķtiecīgajai un ugunīgajai zīmei, jo sasniedzot 20 gadu vecumu, Auni vispirms vēlas atrast sevi un tikai pēc tam izveidot nopietnas attiecības.

 

Vērsis

Šīs romantiskās zodiaka zīmes pārstāvji, kam patīk stabilas attiecības, kopš bērnības ir sapņojuši par otrās pusītes atrašanu. Šā iemesla dēļ viņi satiks savu dzīvesdraugu jau 18 gadu vecumā. Dažas dienas pēc tam Vērsis uzzinās, vai tikšanās ir bijusi liktenīga.

 

Dvīņi

Lai gan Dvīņiem piemīt nevēlēšanās uzņemties saistības, viņi agri satiks savu sapņu partneri. Tieši 18 gadu vecumā šīs šarmantās horoskopa zīmes pārstāvji piedzīvos mīlestības radīto burvību. Šajās attiecībās valdīs mīlestība un vēlme abpusēji pilnveidoties.

 

Vēzis

Šīs emocionālās zodiaka zīmes pārstāvji 21 gada vecumā iemīlēsies no pirmā acu uzmetiena un izveidos sirsnīgas un kaislīgas attiecības. Pārim izdosies uzturēt dzirksteli kopdzīvē un dzīvot ciešā savienībā, kurā katram partnerim ir arī sava telpa.

 

Lauva

Lauva, kam raksturīga neremdināma vēlme iepatikties, domājams, dzīvos vienatnē līdz pat 27 gadu vecumam. Apzināta otrās pusītes meklēšana nebūs viņa prioritāte.

Lasi vēl: “Mūžībā devies miljoniem sieviešu dievinātais seriāla aktieris”; TV zvaigznei bija 81 gads

Šajā Uguns zīmē dzimušajiem ir piedzīvojumu meklētāja gars un viņi vēlas attīstīties personīgā līmenī. Par Lauvas otro pusīti, visticamāk, kļūs tikpat starojoša un pārliecināta personība kā viņš pats.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment