“Mūžībā devies miljoniem sieviešu dievinātais seriāla aktieris”; TV zvaigznei bija 81 gads

Leģendārais aktieris mūžībā devās slimnīcā no aknu cirozes. TV zvaigznei bija 81 gads. Viņa sieva runāja par negadījumu.

 

Andress Garsija aizgāja mūžībā pēc smagas slimības. Par meksikāņu seriāla zvaigznes aiziešanu paziņoja viņa sieva Margarita Portillo.

“Ar sāpēm, par kurām es nenojautu, ka varētu rasties manā dvēselē, es vēlos informēt sabiedrību, kas vienmēr ir mīlējusi manu vīru, kā arī plašsaziņas līdzekļus, ka mans vīrs Andress Garsija atdusas blakus mūsu Kungam Jēzum.” paskaidroja Margarita Portillo. – Andresam svētdien, 2. aprīlī, tika veikta asins pārliešana Sentlūsijas slimnīcā. Viņa mazais ķermenis jau ir ļoti noguris. Tonzūru viņš veica pirmdien, 3.aprīlī. Es biju viņam blakus, kā arī mana māsa un viņa medmāsa. Es paliku pie viņa, rūpējos par viņu līdz pēdējam elpas vilcienam.

Aktiera atraitne norādīja viņa mūžībā došanās datumu: otrdien, 4. aprīlī, pulksten 15:07. Andress tiks apbedīts Meksikas pilsētā Akapulko, kur viņš dzīvoja daudzus gadus.

No viņa atvadījās arī telemundo sarunu šova El y Ella aktiera līdzvadītāja Džidži Gresiete. “Viņš bija viens no pieprasītākajiem vadošajiem vīriešiem Meksikā. Dusi mierā, amigo. Mums tevis pietrūks,” viņa rakstīja sociālajā tīklā.

Andress Garsija dzimis 1941. gada 24. maijā Dominikānas Republikas galvaspilsētā Santodomingo, bet jaunībā pārcēlies uz Meksiku. Viņš izmēģināja vairākas eksotiskas profesijas – strādāja par ūdenslīdēju, glābēju, miesassargu, gidu Selvā. Viņš bija profesionāls bokseris.

 

Jaunībā Andress bieži cīnījās bāros, bieži vien viens pret vairākiem pretiniekiem. Viņš piedzīvoja daudz bīstamu piedzīvojumu. Kādu dienu helikopters Garsija, uz kura lidoja, iekrita ezerā. Vīrietis zaudēja samaņu, taču paguva izpeldēt. 1995. gadā viņš tika denonsēts un iemests cietumā, kur viņš vairākus mēnešus pavadīja šausminošos apstākļos. Viņam tika veikti vairāki dzīvības mēģinājumi; Venecuēlā viņa automašīna bija piepildīta ar ložmetējiem.

Garsija kļuva slavens 1985. gadā pēc meksikāņu seriāla Nobody But You izdošanas . Viņš spēlēja Antonio Lombardo – miljonāru un degošu izskatīgu vīrieti, kurš iekļūst lidmašīnas avārijā un brīnumainā kārtā izdzīvo. Atgriežoties mājās, viņš uzzina, ka negadījuma priekšvakarā apprecējis meiteni, kuru viņš nevar atcerēties vienīgo no visas ģimenes – viņas vārds ir Rakela, viņai ir 20 gadi, viņa ir no vienkāršas ģimenes un tajā pašā laikā. laikam neticami skaistums. Viņu atveidoja Lūcija Mendesa. Aktieris spēlējis arī seriālos “Dvīņi”, “Privilēģija mīlēt”, “Pieviltās sievietes” un daudzos citos.

Lasi vēl: “Eņģelis atklās tavu likteni!”: Izvēlies vienu, un uzzini savu prognozi

Andress ir bijis precējies trīs reizes. Viņam ir tikai 16 oficiāli bērni.Lūk, ko Garsija atbildēja uz jautājumu, cik viņam ir saimnieces: “Kad man bija 25, es saskaitīju divus simtus. Kopš tā laika es vairs neesmu skaitījis, bet domāju, ka tas ir vairāk nekā tūkstotis. ”

Leave a Comment