Kādā vecumā tu atradīsi īsto otro pusīti saskaņā ar savu zodiaka zīmi. Skat, varbūt vairs nav ilgi jāgaida?

Jaunava

Šajā zodiaka zīmē dzimušie, kam piemīt perfekcionisms un stingras prasības pret apkārtējiem, savu augsto standartu dēļ, iespējams, nekad neatradīs mīlestību.

Tuvojoties 40 gadu vecumam, Jaunavas, iespējams, tomēr nolems izveidot nopietnas attiecības. No otras puses, šajā zodiaka zīmē dzimušie augstāk vērtē draudzību, un 20 gadu vecumā viņu draugu pulks tikai vairosies.

 

Svari

Šajā zodiaka zīmē dzimušie, diplomāti un pacifisti, 20 gadu vecumā, iespējams, satiks cilvēku, kurš izraisīs katras viņa ķermeņa šūniņas vibrāciju.

Otrās pusītes atrašana ļaus Svariem kļūt pārliecinātākiem un izkliedēs bažas par spēju īstenot savus mērķus. Partneris, kā likums, būs nosvērts cilvēks, kas vēlas sasniegt slavas virsotnes.

 

Mežāzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem raksturīga stingrība un nopietnība. Viņi ir apdomīgi, kā rezultātā ciešas attiecības izveidos salīdzinoši vēlu – tikai 32 gadu vecumā. Mežāzis netic idejai par otro pusīti un labprātāk nododas profesionālam projektam, nevis ļaujas romantikas priekiem.

 

Ūdensvīrs

Lai gan Ūdensvīrs sevi uzskata par brīvu garu, iespēja atrast mīlestību viņam parādīsies jau 22 gadu vecumā. Tā būs nejauša tikšanās sabiedriskā vietā vai draugu pulkā. Abi partneri savā starpā sajutīs spēcīgu magnētismu.

 

Zivis

Šajā zodiaka zīmē dzimušie savu otro pusīti satiks 19 gadu vecumā. Zivis jau kopš bērnības lolo domu par saikni ar cilvēku, ar kuru dalīties priekos un bēdās.

Lasi vēl: “Jūs sagaida negaidīti izaicinājumi!”; Nosauktas 3 zodiaka zīmes, kurām jābūt stiprām

Jau agrīnā pieaugušā vecumā Zivis ar dzīvesdraugu izveidos ciešas attiecības, kas pārdzīvos visas vētras. Lai apliecinātu savu savstarpējo pieķeršanos, partneri bieži sadosies rokās, pastaigājoties vai skatoties filmu.

 

Leave a Comment