“Elektrum” klientiem no 1.maija gaidāmas kardinālas izmaiņas cenu ziņā! Palielināsies vai samazināsies?

No šī gada 1.maija lielākajai daļai ”Elektrum” klientiem gaidāmas izmaiņas tieši cenu sektorā. Šobrīd līguma cenu pārskatīšana attiecas uz aptuveni 300 000 mūsu klientu. 

Daudziem “Elektrum” klientiem no 1.maija elektroenerģijas cena samazināsies par 15%, informē AS “Latvenergo” tirdzniecības direktors Uldis Mucinieks. Tas sniegs atvieglojumus un ietaupījumus tiem, kam ir grūtības samaksāt rēķinus.

Viņš skaidroja, ka saskaņā ar Elektrum klientu līgumu nosacījumiem cena regulāri tiek pārskatīta un jaunā cena tiek piedāvāta, vadoties no aktuālās tirgus situācijas.

Uz šo brīdi līgumcenu pārskatīšana skar 300 000 mūsu klientu, kuriem, ņemot vērā pozitīvās tendences tirgū, elektroenerģijas cena ir samazinājusies.

Lasi vel: Zodiaka zīmes, kuras 2023. gada aprīlī gaida pārmaiņas visās dzīves jomās; gaidāmas lielas lietas

Mucinieks atzīmēja, ka lielākajai daļai klientu cenas samazinājums ir 15%. Tomēr dažiem klientiem cena var atšķirties atkarībā no preces un līguma noslēgšanas laika.

Koncerns “Latvenergo” pērn piedzīvojis masveida apgrozījuma pieaugumu, peļņai pieaugot vairāk nekā 2,5 reizes. Tas ir saskaņā ar provizoriskiem datiem, un ir skaidrs, ka uzņēmums plaukst.

 

Leave a Comment