“Mums tev ir ļoti svarīga ziņa!”; Izvēlies vienu sveci, kura vairāk patīk un uzzini kāda tā ir

Izvēloties kādu no svecēm, vadies pēc intuīcijas un esi atvērts iespējām. Jūsu izvēlētā svece atklās patiesu un dziļu vēstījumu, palīdzot jums piekļūt tai jūsu daļai, kas nesīs jums panākumus.

 

Jums varētu rasties jautājums, kā tieši vienkārša pareizās sveces izvēle var palīdzēt jums atklāt daļas, par kurām jūs nekad nezināt, ka pastāv?

Pieskaroties simbolu spēkam, varēsi atklāt apslēptas gudrības un rast atbildes uz jautājumiem, kas tevi jau sen sevī satrauc.

1.Svece:

Jūs esat ļoti atsaucīgs cilvēks, un, atrodot veidus, kā motivēt citus cilvēkus, jūs varēsit apzināties sevi. Vairāk par visu citu jūs vērtējat sirsnību un godīgumu augstāk par visām citām cilvēka īpašībām.

Neatkarīgi no tā, vai esat patiess savās radošajās izpausmēs, jūsu rīkles čakras stāvoklis var būt labs rādītājs tam. Var droši pieņemt, ka jūs nerunājat visu patiesību, ja jūtat nepieciešamību iztīrīt kaklu. Tev ir draudzīga attieksme pret citiem un nekad nekautrējies paust savu viedokli. Iespējams, ka ne visi ir gatavi vai vēlas dzirdēt to, kas jums šobrīd sakāms. Vienkārši runājiet par to, kas, jūsuprāt, ir svarīgs citiem cilvēkiem.

Jūs varat uzticēties savai intuīcijai un būt pārsteigts par to, cik atvērti citi cilvēki ir jūsu idejām. Mēģiniet izmantot savus vārdus, lai iedvesmotu citus un nozīmīgi ietekmētu viņu dzīvi.

Lasi vēl: “Mūžībā devies miljoniem sieviešu dievinātais seriāla aktieris”; TV zvaigznei bija 81 gads

Atcerieties būt godīgam pret sevi un citiem, lai jūs varētu patiesi atklāt patiesību. Pirmās sveces liesma mudina likt lietā savas komunikācijas prasmes, lai iedzīvinātu jaunas radošas idejas. Cilvēki var ne vienmēr jūs saprast uzreiz, taču esiet gatavi izskaidrot un demonstrēt savas domas, līdz viņi saprot.

Kad runa ir par sevis izpratni, rīkles čakra ir lielisks ceļvedis un instruments. Kad iemācīsities ieklausīties savā iekšējā balsī un pavērsiet dažādas iespējas, varēsiet virzīties uz priekšu un ieviest pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē.

 

 

Turpini lasīt, kāda ziņā ir pārējām divām svecēm, nākošajā lapā

Leave a Comment