“Mums tev ir ļoti svarīga ziņa!”; Izvēlies vienu sveci, kura vairāk patīk un uzzini kāda tā ir

2.Svece:

Jūs esat cilvēks, kurš ir zināms kā ļoti kaislīgs un romantisks. Lai iemīlētos, nav vajadzīgs daudz. Jums ir liela pieredze gan naudas pelnīšanā, gan tērēšanā. Lielu uzmanību pievēršat ģimenei un sakariem ar citiem cilvēkiem. Jums ir milzīga sirds, kas ir pārpildīta ar mīlestību. Lai veidotu veselīgas personiskās attiecības, jums ir nepieciešama harmonija.

Jūs izstarojat tīru enerģiju, tāpēc ir loģiski, ka jūs piesaistīs tikai pozitīvi cilvēki.

Otrā svece simbolizē harmonijas, mīlestības un kaisles enerģijas. Viņš mudina jūs turpināt dzīties pēc saviem sapņiem un būt atvērtam jaunām attiecībām, kas nesīs prieku un piepildījumu jūsu dzīvē. Jūs esat piepildīts ar pozitīvu enerģiju, kas piesaista citus, tāpēc izmantojiet šo spēku un pārliecinieties, ka tas izstaro uz āru. Palieciet pie zemes un koncentrējieties uz lietām, kas sniedz jums prieku un laimi.

Izmantojiet savu intuīciju, lai palīdzētu jums pieņemt pareizos lēmumus un nekad neaizmirstiet dalīties mīlestībā, kas jums ir visu mūžu.

 

3.Svece:

Jums ir spēcīga empātijas spēja. Mēdz teikt, ka cilvēki, kuri ir jutīgi pret apkārtējās vides jūtām un enerģijām, ir pakļauti empātijai. Jums ir ļoti spēcīgs raksturs, un jūs vienmēr sasniedzat to, ko vēlaties. Jūs nevarēsiet atslābināties, kamēr nebūs pārvarētas visas grūtības, ar kurām jūs saskaraties. Tas ir lieliski, ka jums ir tik liela vēlme vienmēr palīdzēt citiem cilvēkiem. Tomēr jums ir pienākums palīdzēt citiem cilvēkiem, kad viņi jums lūdz palīdzību. Ir neveselīgi palīdzēt citiem cilvēkiem, iepriekš nesaņemot viņu piekrišanu.

Koncentrējieties tikai uz viena galvenā mērķa sasniegšanu. Vienmēr labāk ir darīt vienu lietu augstākajā līmenī nekā simts lietas tikai daļēji. Trešā svece iemieso līdzjūtības un sapratnes ideju. Tas atgādina, ka vienmēr jāapzinās citu cilvēku jūtas un jāsaprot viņu viedokļi.

Lasi vēl: Nabadzība un nestabilitāte: divas zodiaka zīmes līdz gada beigām saskarsies ar finansiālām problēmām

Tev piemīt spēja būt ļoti veiksmīgam un šīs sveces liesma mudina koncentrēties uz vienu mērķi un tiekties pēc izcilības. Jūs esat dāsns cilvēks un mēdzat palīdzēt citiem, neprasot. Tomēr jāatceras, ka ir svarīgi respektēt citu vēlmes un neuzspiest viņiem savu gribu.

Koncentrējoties uz savu mērķu sasniegšanu, jums jāatceras arī atrast līdzsvaru starp palīdzību citiem un rūpēm par sevi. Pārliecinieties, ka pat tiecoties pēc lieliskām lietām, nekad neaizmirstiet parūpēties par savām vajadzībām.

Leave a Comment