Šīm 3 Zvaigžņu zīmēm aprīlī noteikti jānopērk loterijas biļetes: slavenā ezotērikas speciāliste Andžela Pērla paredz neticamus laimestus tieši viņiem

Foto – ekrānuzņēmums

Jaunava

Jaunavas saskarsies ar ienākumu līmeņa pārskatīšanu, un ne obligāti savu: finansiālās pārmaiņas var skart viņu laulātos vai biznesa partnerus. Runa nav tikai par ienākumiem, bet arī par ilgi gaidīto aizdevuma atmaksu.

Tuvojoties mēneša beigām, šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji būs Saules ietekmē, tā apgalvo Andžela. Šajā ziņā prognoze Jaunavām sola kaut ko ļoti patīkamu – tās būs pozitīvas un paliekošas pārmaiņas dzīvē.

Jaunavas zīme  raksturo perfekcionisms, analītisks prāts un rūpība uz detaļām.

Viņas ir praktiskas, saprātīgas un organizētas, cenšoties radīt kārtību savā dzīvē un apkārtējā vidē. Jaunavas ir ievērojami racionālas un analītiskas, spējot redzēt lietas tās ir un nevis tās, kādas viņas vēlas, ka tās būtu. Viņas var būt perfekcionisti un prasa augstus standartus gan sev, gan citiem.

Lai gan šī īpašība var būt viņu lielākā stiprā puse, tā arī var radīt stresu un kritiku sev un citiem, ja tiek pārspēti. Jaunavas ir arī mīlošas un uzticamas draudzenes, kuras rūpējas par saviem tuviniekiem un cenšas palīdzēt viņiem, kad tas nepieciešams. Viņu simbols ir jaunavas, kas tur seglu un klasiski saistīta ar ideju par tīrību un nevainojamību.

Jūsu orhideja uzziedēs kā traka, ja laistīsiet to ar šo slepeno sastāvdaļu

Svari

Šī gada aprīlī sāks demonstrēt neticamu harizmu. Viņi spēs nokārtot pagātnes strīdus, atjaunot attiecības, kas bija zudušas. Veneras ietekmē iespējama arī naudas atgriešanās – vēl nebijušas dāvanas vai seni parādi.

Foto – ekrānuzņēmums

Kopumā visa prognoze Svariem norāda uz pārmaiņām attiecībās ar finansēm. Pēc Andželas Pērlas domām, šīs zīmes pārstāvji varēs atrast investorus saviem projektiem, saņemt naudas palīdzību, mantojumu vai pat laimēt loterijā.

Svariem raksturīga harmonija, līdzsvars un sociālās saziņas prasmes. Viņi bieži ir taisnīguma un miera cīnītāji un cenšas nodrošināt harmoniju savās attiecībās un apkārtējā vidē. Svari ir diplomātiski un saprotoši, cenšoties saskaņot atšķirīgās viedokļu un vērtību sistēmas.

Lasi vēl: Kāds priesteris minēja iemeslu, kāpēc kapsētā nedrīkst runāt ar viņsaulē aizgājušajiem radiniekiem

Viņiem piemīt spēja saskaņot pretrunīgas situācijas un atrast kompromisus, kas ir izdevīgi visiem iesaistītajiem. Svariem ir arī estētiskās sajūtas, un viņi bieži novērtē mākslu, skaistumu un labu dizainu. Tomēr viņu pārmērīga uzmanība detaļām un neizlēmība var radīt grūtības pieņemt galīgos lēmumus.

Lasi vēl: Gaidāms finansiāls atbalsts šai iedzīvotāju grupai; pabalsta summa būs no 200 līdz 270 eiro

Svari tiecas pēc mīlestības un romantikas savās attiecībās un var būt ļoti uzmanīgi un saprotoši pret saviem partneriem. Viņu simbols ir svaru simbols, kas simbolizē viņu cenšanos saskaņot un līdzsvarot savu dzīvi.

Leave a Comment