Kāds priesteris minēja iemeslu, kāpēc kapsētā nedrīkst runāt ar viņsaulē aizgājušajiem radiniekiem

Daudzi cilvēki ir pieraduši, atnākot pie aizgājušajiem radinieku un draugu kapiem, runāt ar viņiem. Tomēr tas var būt bīstami, skaidroja priesteris Krečetovs.

Ezotēriķi un dažādas garīgās prakses dažreiz pievērš uzmanību noteiktiem kapsētu aizliegumiem vai ieteikumiem, ko ievērot, lai izvairītos no negatīvas enerģijas vai nevēlamām sekām. Šeit ir daži no tiem:

Nerunāt par negatīvām lietām. Daži uzskata, ka kapsētas ir vieta, kur jāsaglabā cieņa un jāizvairās no negatīvām emocijām vai sarunām, lai nepieaicinātu negatīvo enerģiju.

Nekārtot rituālus vai garīgās prakses. Daži uzskata, ka kapsētas nav piemērota vieta garīgām praksēm vai rituāliem, jo tās var traucēt miera un cieņas atmosfērai, kas jāsaglabā.

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

 

Nenēsāt lietas no kapsētas. Ir cilvēki, kuri uzskata, ka no kapsētām nevajadzētu ņemt neko līdzi vai iznest nekādas priekšmetus vai materiālus, lai izvairītos no negatīvas enerģijas pārnēsāšanas.

 

Ievērot klusumu un cieņu. Daži ieteic klusēt un izrādīt cieņu pret aizgājējiem un viņu ģimenēm, nevadoties uz kapsētu vai īstenojot jebkādas darbības, kas varētu traucēt miera atmosfēru.

Lasi vēl: Diemžēl ļoti skumja ziņa par pasaules līmeņa aktieri Kiānu Rīvsu; filmēšanas laikā notika incidents

Izvairīties no negatīvas domāšanas. Svarīgi ir attiekties pret kapsētām ar cieņu un mīlestību, izvairoties no negatīvām emocijām vai domām, kas varētu piesaistīt negatīvu enerģiju.

Ir svarīgi atzīmēt, ka šie ieteikumi un uzskati var atšķirties atkarībā no personas pārliecības un garīgās prakses. Katrs cilvēks var izvēlēties sev piemērotu pieeju attiecībā uz kapsētām un to, kā izturēties pret šo vietu.

Bet kāpēc nedrīkst runāt par ar aizgājējiem? Noskaidrosim!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

Leave a Comment