Šīm 3 Zvaigžņu zīmēm aprīlī noteikti jānopērk loterijas biļetes: slavenā ezotērikas speciāliste Andžela Pērla paredz neticamus laimestus tieši viņiem

Foto – ekrānuzņēmums

Slavenā ezotērikas speciāliste un Zvaigžņu zīmju pazinēja Andžela Pērla ir nosaukusi trīs Zvaigžņu zīmes, kuras 2024. gada aprīlī skars īsts naudas cunami.

Pēc viņas vārdiem – visu šo zīmju pārstāvjiem jābūt gataviem sagaidīt pamatīgas pārmaiņas savā dzīvē.

Andžela Pērla ir ezotērikas speciāliste, kas dzīvo Austrālijā un savā profesijā darbojas jau vairāk nekā 20 gadus. Viņa ir pazīstama kā izcila profesionāle savā jomā, un cilvēki viņu mīl arī tāpēc, ka savās prognozēs viņa vienmēr cenšas atrast arī labās ziņas, un iedrošināt cilvēkus.

Viņas klientu vidū ir daudzi pasaulē pazīstami cilvēki, arī ļoti veiksmīgi uzņēmēji, no visas pasaules. Andžela ir bieža viešņa dažādos lielos un vērienīgos semināros un konferencēs, gan lekcijās gan Austrālijā, gan ASV, gan Eiropā.

Daļēji savu popularitāti viņa ieguvusi pateicoties savam “YouTube” kanālam, kurā Andžela katru mēnesi saviem sekotājiem sniedz padomus – kā ieteicams rīkoties un no kā jāizvairās.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Šobrīd gan Andžela nesniedzot individuālas konsultācijas sava aizņemtā darba grafika un noslogotības dēļ.

Foto – ekrānuzņēmums

Aprīlī Andžela vēlas atgādināt visiem: retrogrāda Merkūrija dēļ šis mēnesis solās būt ļoti neparasts. Iespējamas gan pēkšņas plānu maiņas, gan nevēlami kavējumi, kā arī pavisam, pavisam negaidītas pārmaiņas.

Aunam pārpratumi, bet Svarus gaida daudzi izaicinājumi; Dienas horoskops 14. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Kuras Zvaigžņu zīmes tas skars visvairāk?

Trīs Zvaigžņu zīmēm pārmaiņas 2024. gada aprīlī solās būt diezgan patīkamas. Šos cilvēkus gaida lieli panākumi karjeras un finanšu jomā.

Auns

Vēl ilgi izjutīs pagājušā Saules aptumsuma ietekmi: tas viņam sola kaut ko jaunu, vai tie būtu darba projekti, vai arī attiecības. No 6. līdz 30. aprīlim Venera ieies Auna zīmē, un tās pārstāvji spīdēs slavas saulītē, piesaistot visu apkārtējo uzmanību. Iespējamas lielas dāvanas, tostarp naudas izteiksmē.

Arī Andžela ir pārliecināta – Aunu priekšā atvērsies vēl nebijušas finansiālas iespējas. Viņi gan spēs atdot savus vecos parādus, gan viņiem tiks piedāvāts dāsns algas piedāvājums. Gaidāmi arī citi patīkami naudas pārsteigumi.

 

Auna zīme ir pazīstama ar savu drosmi, neatkarību un lepnību. Auni ir dzimšanas vadītāji, un viņiem piemīt spēcīga vadītāja rakstura iezīme. Viņi ir enerģiski, entuziastiski un uzņēmīgi, vienmēr tiecoties pēc jauniem izaicinājumiem.

Lasi vēl: Mans vīrs dievina šo zupu. Gatavoju to ne ilgāk par 20 minūtēm. Lielais katls vienmēr ir par maz

Auni ir ļoti tiecas pēc veiksmes un gatavi strādāt, lai to sasniegtu. Viņu pašpārliecība un noteiktība bieži vien palīdz viņiem sasniegt savus mērķus. Tomēr to var papildināt ar vieglprātīgumu un impulsiem, kas var novest pie pēkšņiem lēmumiem, ko var vēlāk nožēlot.

Lasi vēl: Tas ar zemeņu krūmiem jāizdara jau aprīlī: ja izdarīsiet šo lietu, vasarā ogas novāksiet kilogramiem

Turklāt auni ir ļoti ugunīgi, un viņiem ir stipra vēlme izcelties un būt pirmajiem visā. Tajā pašā laikā viņi var būt arī jutīgi un apņēmīgi aizstāvēt savus tuviniekus un ideālus. Kopumā auna zīme simbolizē dinamismu, iniciatīvu un piedzimšanu, ko raksturo arī viņu simbols – kāpiens uz priekšu, kas simbolizē neatlaidību un progresu.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment