Sieviete brīdina visus apmeklētājus, kuri vēlas doties uz Latvijas pludmalēm, jo tas var beigties bīstami

Ziņots, ka Kuldīgas slimnīcā šonedēļ mediķu palīdzību šobrīd saņem kāda paciente pēc čūskas koduma gadījuma, kas noticis viņas piejūras atvaļinājuma laikā.

Pacients operatīvi vērsās pēc neatliekamās medicīniskās palīdzības Liepājas reģionālajā slimnīcā. Tomēr, tuvojoties vakaram, pietūkums saglabājās un virzījās tālāk kājā.

 

Saskaņā ar Saindēšanās un zāļu informācijas centra profesionāļu norādījumiem pacients vērsās pēc palīdzības Kuldīgas slimnīcā, kur tika nodrošināta tūlītēja hospitalizācija. Pēc tam pacientam tika veikta terapija, lai izšķīdinātu asins r.e.c..e..k.l..i un novērstu turpmāku tūsku.

Lasi vēl: Eņģeļi pārklās ar spārniem: zodiaka zīmes, kas 18. septembrī atradīsies augstāku spēku aizsardzībā

Jābūt ļoti uzmanīgiem! Čūskām patīk arī koka celiņi, kas izbūvēti piejūras kāpu tuvumā, lai apmierinātu cilvēku ērtības. Šīs vietas, kas parasti ir pakļautas saules gaismai, nodrošina ideālu vidi, lai tās varētu greznoties saules siltumā.

Paaugstinoties temperatūrai, palielinās čūskas un cilvēka tikšanās iespējamība. Šo parādību var saistīt ar čūsku paaugstināto mobilitāti vasaras mēnešos, jo to aukstasinīgais raksturs ļauj tām šķērsot lielākus attālumus un doties ārpus tipiskām dzīvotnēm, piemēram, mežiem, klinšu veidojumiem un mitrājiem.

 

Leave a Comment