Eņģeļi pārklās ar spārniem: zodiaka zīmes, kas 18. septembrī atradīsies augstāku spēku aizsardzībā

Venera turpina dumpoties – tās triecienā ir daudzi zodiaka apļa pārstāvji. Bet ir atsevišķas zīmes, kuras ir piesaistījušas zvaigžņu palīdzību.

Septembra otrajā pusē retrogrādā Venēra veic savu pēdējo bīstamo manevru, ieejot laukumā ar Jupiteru. Intensīvais aspekts sāksies 17. septembra vakarā, bet debess ķermeņu aktivitātes maksimums būs 18. datumā. Daudzas zodiaka zīmes izjutīs pirmdienas “smagumu”.

Pirmās tiks ietekmētas personiskās attiecības. Ja esat romāna sākumā, tad Venera darīs visu, lai pāris nesavienotos. Iespējamas arī vilšanās un strīdi starp laulātajiem.

Iespējama pārmērīga stimulācija attiecību jomā, kas izraisīs greizsirdības un nodevības uzliesmojumus. Diena ir nelabvēlīga cilvēkiem, kuri “strādā” pie ģimenes palielināšanas. 18. septembrī radīsies problēmas.

Būs daudz nepatīkamu brīžu, kas saistīti ar finansēm. Nauda izslīdēs caur pirkstiem, un iepirkšanās prieku nesagādās. Jauna ienākumu avota atvēršana būs lemta neveiksmei. Iespējama arī naudas saņemšanas kavēšanās, labāk 18. septembrī finanses neizmantot vispār.

Venera ir atbildīga par rīkli un plaušām; tieši šie orgāni var tikt pakļauti uzbrukumam planētas negatīvā aspekta laikā. Esiet piesardzīgs.

Kuras ir zodiaka zīmes, kurām šis laiks gan būs ļoti veiksmīgs? Paši eņģeļi jūs sargās no Augšas. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment