Sibīrijas ragana Elena Golunova apdullināja visus ar prognozēm 2023. gadam: ”Ir jāgatavojas sliktākajam”

Kā īstena sibīriete Golunova savā praksē vienmēr izcēlusies ar savu tiešumu. Tātad vienā no nesenajām TV intervijām, sniedzot prognozi nākamajam 2022. gadam3, Jeļena godīgi brīdināja iedzīvotājus par grūto periodu visas pasaules dzīvē, kas sāksies pēc dažām dienām.

Asinskārīgais Marss Pēc Sibīrijas raganas aprēķiniem, jauno 2023. gadu valdīs kareivīgā un asinskārā planēta Marss (mitoloģijā Marss ir kara dievs, tā mērķis ir iekarot varu). Planēta simbolizē bīstamu, mežonīgu elementu, kas nozīmē, ka mūs sagaida iznīcināšana un konflikti.

Jauni konflikti Daudzi astroloģijas un parapsiholoģijas jomas eksperti vairākkārt brīdinājuši, ka mēs pārdzīvojam trīs grūtākos gadus. Pēc raganas Golunovas domām, 2023. gads būs visgrūtākais no visiem. Viņa uzskata, ka jaunu, ieilgušu konfliktu iespējamība ir augsta.

2023. gads, pēc viņas domām, būs tik bagāts ar visdažādākajām pārmaiņām, ka ir bažas, ka viss saplaisās un sabruks. Pirmkārt, tas attiecas uz dzīves materiālo pusi. Ir gaidāmi daudz jaunumu attiecībā uz darba sfēru.

Lasi vēl: Izcila, jauna sportiste beidzot ir gatava neklusēt un atklāt, ka gaida bērnu, tomēr ir arī ēnas puse

Pēc raganas Golunovas aprēķiniem bagāti cilvēki zaudēs visu. Tiesa, tiem bagātniekiem, kuriem 2023. gadā nav neskaitāmu darījumu, ir iespēja sagrābt ievērojamas finanšu plūsmas.

 

Tomēr baisākā prognozes daļa tikai sekos – lasi tālāk

Leave a Comment