“Man bija 19, viņai 51 gads”: Slavens aktieris atzina, ka ir pavedinājis savu skolotāju

Slavenais aktieris ir gatavs beidzot atzīt savu pagātnes kļūdu. Viņš nevienam nebija par to stāstījis, pat saviem vecākiem, tomēr laikam ejot viņš kaunu ir metis pie malas.

61 gadu vecais Krievijas aktieris padalījās savā dzīves pieredzē. Ņikita Džigurda pirmo reizi runāja par romānu ar skolotāju.

Filmas “Mīlēt krieviski” aktieris atklāti runā par savām uzvarām personīgajā jomā, taču iepriekš par šo mīlas stāstu klusēja. Kā izrādījās, studējot teātra institūtā, studentam bija romāns ar mūzikas skolotāju.

“Man bija 19 gadi. Viņa bija mūsu mūzikas skolotāja. Viņai bija 49 vai 51 gads. Ne jau viņa mani pavedināja, bet es viņu… Pat tajos padomju laikos es biju melnā avs — šī vārda labā nozīmē. Es sāku viņai picirst, un beigās viņa padevās. Un viņa turpināja būt skolotāja,” atzinās Ņikita.

Lasi vēl: Slavena televīzijas vadītāja ir bērniņa gaidībās, tomēr viņai birst asaras, diemžēl ne dēļ prieka

Viņš apgalvoja, ka pats spēris pirmo soli – centies pievērst sievietes uzmanību. Galu galā pēc dažām nedēļām viņa atbildēja uz viņa uzmanības apliecinājumiem. Pats aktieris nebija gaidījis, ka spēs tik ātri realizēt savu iecerēto.

 

Leave a Comment