Slavena televīzijas vadītāja ir bērniņa gaidībās, tomēr viņai birst asaras, diemžēl ne dēļ prieka

Slavena televīzijas vadītāja ir bērniņa gaidībās, tomēr viņai birst asaras, diemžēl ne dēļ prieka. Viņa kādā intervijā beidzot atklāj savas bažas un uztraukumu. 

Jūlija Baranovskaja beidzot paziņo par savu ceturto bērnu. Krievijas televīzijas vadītāja jau audzina trīs Andreja Aršavina bērnus: Artemiju, Janu un Arseniju.

42 gadus vecā Jūlija Baranovskaja ir televīzijas raidījumu vadītāja un daudzbērnu māte. Attiecībās ar Andreju Aršavinu piedzima trīs: 17 gadus vecais Artjoms, 14 gadus vecā Jana un 11 gadus vecais Arsenijs.

Baranovskaja arī sapņo par ceturto bērnu. “Daži cilvēki saka: “Nu, ja vēlaties, dzemdējiet, mūsu laikā tas ir elementāri.” Bet es negribu. Man vajag ģimeni: mammu, tēti… Tas ir svarīgi. Protams, man ar puikām iet labāk, ir vieglāk, bet galvenais, lai bērns piedzimst vesels, ”sacīja Jūlija.

Baranovskaja nav pieradusi komentēt savu personīgo dzīvi, tāpēc nav zināms, vai viņai tagad ir kāds mīļotais. Ir zināms, ka aktrise ir bērniņa gaidībās, tomēr viņu māc šaubas par savu vecumu, par iznēsāšanu un dzemdēšanu.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmes februārī nepiedzīvos finansiālas grūtības; jums viss ies no rokas

Protams, viņa kādā intervijā birdina asaras sacīdama, ka ir grūti bez stiprā dzimuma atbalsta. Tomēr par savu mīļoto vīrieti viņa patreiz klusē un stāsta, kad pienāks laiks, tad pastāstīs.

 

Leave a Comment