Sibīrijas ragana Elena Golunova apdullināja visus ar prognozēm 2023. gadam: ”Ir jāgatavojas sliktākajam”

Līdzīgas, ne rožainas izredzes 2023. gadā aprakstīja daudzi slaveni pravieši, kuri dzīvoja ilgi pirms mūsu laika. Tātad Nostradams paredzēja veselu kardinālu izmaiņu plejādi visai pasaulei: jaunas ēras sākumu cilvēces dzīvē, cilvēces attīrīšanos un garīgo atdzimšanu, jaunas prognozes par debess ķermeņiem.

Bulgāru gaišreģe Vanga paredzēja arī daudzus globālus notikumus, kas sagaida cilvēci 2023. gadā: dažādas dīvainības ar astronomiskajiem ķermeņiem, cilvēku konflikti, pat valstu konflikti. Daudzās situācijās pasauļu līderiem nāksies vienoties un atrast kopīgu valodu.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmes februārī nepiedzīvos finansiālas grūtības; jums viss ies no rokas

Ticēt vai neticēt gaišreģu un zīlnieku vārdiem, katrs no mums izvēlas neatkarīgi. Tomēr intervijas beigās Golunova uzsver, ka lai šīs negatīvās prognozes pārvērstu par pozitīvām, no sākuma katram cilvēkam individuāli ir savs prāts jānoskaņo uz labo, tad arī viss var mainīties.

2023. gadā lielie zīlnieki ir sagatavojuši pietiekami daudz pareģojumu. Tie attiecas uz visām svarīgām dzīves jomām vienlaikus. Šeit jums ir starptautiskās attiecības, un vīrusi, nauda, ​​kari, kataklizmas. Tomēr Jeļena apgalvo, ka ar pozitīvo visu var mainīt.

 

Leave a Comment