Sēru vēsts: Par slavenās mākslinieces aiziešanu mūžībā sociālajos tīklos paziņoja viņas vīrs; 19. oktobrī viņa ievilka savu pēdējo elpu

Par slavenās mākslinieces aiziešanu mūžībā sociālajos tīklos paziņoja viņas vīrs. Šis sēru laiks ir pamatīgi iedragājis ģimenes emocionālo stāvokli. Māksliniece 19. oktobrī viņa ievilka savu pēdējo elpu. Viņai bija tikai 38 gadi.

Mākoņu paradīze: Dažās reliģijās tiek uzskatīts, ka dvēsele pēc nāves nokļūst paradīzē vai augstākās dimensijās, kur izbauda mieru un laimi.

Garīgā pasaule: Daži uzskata, ka pēc nāves dvēsele pāriet uz citu, garīgo pasauli, kurā turpina garīgo attīstību un mācīšanos.

Pēc mācītāju atzinumiem: Daži mācītāji un guru piedāvā savus unikālus skatus uz pēcdzīves notikumiem, pamatojoties uz garīgajiem ceļiem un pieredzi.

Ir svarīgi atzīmēt, ka šie uzskati ir dziļi personiski un atkarīgi no reliģiskajām pārliecībām un filozofiskajiem uzskatiem. Nav vienas universālas atbildes uz jautājumu par to, kas notiek pēc cilvēka nāves, un katrs cilvēks ir brīvs izvēlēties un pieņemt savu ticību šajā jautājumā.

 

“Ģēniji dzīvo gadsimtiem, bet lielie talanti – gadu desmitiem,” – teica Konstantīns Sergejevičs Staņislavskis. Kā zināms, izcili cilvēki savos darbos dzīvo mūžīgi. Tomēr šīs zināšanas nemazina sāpes par viņu zaudējumu. Tāda doma daudziem radās prātā pēc rūgtās ziņas par slavenās poļu džeza dziedātājas Kristinas Durisas aiziešanu mūžībā.

Lasi vēl: “Grūtību laikos, kad šķiet, ka pasaules nastas ir pārāk smagas..”; Izvēlieties sargeņģeli, lai saņemtu jums nepieciešamo ziņu

Lasi vēl: 63 gadu vecumā aizsaulē devusies cienījama aktrise un TV dīva: ”Viņa bija izcila kolēģe”

Mīļotā māksliniece skatuvi sāka iekarot septiņu gadu vecumā. Savas karjeras gados nepārspējamā izpildītāja deva neatsveramu ieguldījumu mūzikas pasaulē un kļuva slavena daudzās valstīs. Vēl pirms mēneša Kristina Duris uzstājās fanu priekšā un sniedza koncertus. Un jau 19. oktobrī viņa ievilka savu pēdējo elpu. Viņai bija tikai 38 gadi.

 

Tik pāragra slavenās dziedātājas aiziešana bija šoks viņas faniem visā pasaulē, kā arī tuviniekiem. Par notikušo medijiem paziņoja viņas vīrs – mūziķis Ādams Zagrodskis. Ar sāpēm sirdī viņš sacīja, ka džeza zvaigznes aiziešanas iemesls bijis sirdsdarbības apstāšanās. Ārsti nespēja viņu glābt.

Kristina Duris ir dzimusi Polijas pilsētā Gdiņā. Topošā slavenība savu karjeru sāka jau bērnībā, pievienojoties vokālajai un deju grupai. Vēlāk māksliniece ir piedalījusies daudzos festivālos dažādās pasaules malās.

Arī interesanti: Novembrī iestādiet šo maigo ziedu, un jebkura augsne pārvērtīsies melnzemē

Leave a Comment