63 gadu vecumā aizsaulē devusies cienījama aktrise un TV dīva: ”Viņa bija izcila kolēģe”

63 gadu vecumā aizsaulē devusies cienījama aktrise un TV dīva. Neviens ko šādu nebija gaidījis. Viņa ļoti daudz gadus nostrādāja teātrī. 

Dažādas reliģiskās un garīgās tradīcijas var piedāvāt dažādas prakses un rituālus, lai nodrošinātu, ka aizgājušā dvēsele būtu mierā un atrastu savu ceļu pārejā uz pēcdzīvi.

Šie rituāli un prakses bieži atkarīgas no konkrētās reliģijas vai kultūras, un tos var izmantot, lai izrādītu cieņu un rūpēties par aizgājušā dvēseli, kā arī, lai mierīgi pārceltos uz nākotni. Daži no visbiežāk sastopamajiem rituāliem un praksēm ietver:

Lūgšana: Daudzas reliģiskās tradīcijas ietver lūgšanas par aizgājušā dvēseli, lūdzot, lai viņa atrastu mieru un izaugsmi pēc nāves.

Apbedīšana un atceres pasākumi: Tradicionālā apbedīšana un atceres pasākumi var sniegt ģimenei un draugiem iespēju svinēt aizgājušā dzīvi un godināt viņa atmiņu.

Ir svarīgi atcerēties, ka šie rituāli un prakses var būt ļoti atšķirīgi atkarībā no reliģiskajām un kultūras tradīcijām. Dažiem cilvēkiem arī ir personīgas pārliecības un rituāli, kā arī vienkārši izrāda cieņu un pieminējumu aizgājušajam saviem pašu veidos.

Mērķis ir nodrošināt, ka aizgājušā dvēsele atrod mieru un iznāk no dzīves cikla, un tas var tikt panākts dažādos veidos, kas ir svarīgi un nozīmīgi ģimenei un draugiem.

 

Aizsaulē devusies ārzemju teātra zvaigzne Marina Moskaļenko.

Ir mūžībā aizgājusi slavenā teātra un kino aktrise. “Naktī uz 31. oktobri 64. dzīves gadā nomira Marina Moskaļenko. Viņas sirds apstājās…” – ziņoja Sergeja Obrazcova vārdā nosauktajā Leļļu teātrī, kurā māksliniece strādāja.

Lasi arī: Latvijas mežos atklāts neierasts skats, kas izraisa pārsteigumu un bailes – FOTO

Marina pabeidza augstāko teātra skolu. Daudzus gadus viņa veltīja darbam teātrī. Aktrises radošā biogrāfija ir savijusies ar jauniešu teātri un ar citiem teātriem.

Lasi vēl: “Mīļie, es joprojām esmu dzīva!” – 80 gadus veca vecmāmiņa domāja, ka bērni viņu ved uz pansionātu, bet, izkāpusi no automašīnas, viņa sastinga

Teātrī Marina atveidoja plēsēja Bagīras lomu izrādē “Mauglis”, Aladina māti izrādē “Aladina burvju lampa”, bruņurupuci Tortillu un žurku Šušaru izrādē “Pinokio”, Tanečku izrādē “Mūsu Čukokala”, kā arī spēlēja citās izrādēs. Moskaļenko parādīja savu talantu, iemiesojot romantiskus un asi raksturotus tēlus.

 

Leave a Comment