Sēru vēsts mūziķa faniem: Vien 22 gadu vecumā aizsaulē devies jauniešu elks un talantīgs mūziķis

22 gadu vecumā aizsaulē devies jauniešu elks un talantīgs mūziķis. Viņam pēc pāris dienām bija gaidāma uzstāšanās kādā festivālā, tomēr viņa dzīvība aprāvās pirms. 

Bieži vien dzīve apraujas pavisam negaidīti. Diemžēl šis notikums par sevi nekad nebrīdina. Ir jādzīvo tālāk un jāļauj aizgājušajam dusēt mierā. Ir jāsaņem sevi rokās un jāturpina dzīvot. Kamēr aizgājējs būs mūsu prātā un sirdī, viņš nekad nebūs pametis mūs pavisam.

22 gados aizsaulē pēkšņi devies Igaunijas reperis, kuram parīt bija jāuzstājas festivālā.

Lil Nil, kura juridiskais vārds ir Nils Henriks Seimans, dzimis 2000. gada 2. decembrī. Mūziķim bija paredzēts uzstāties grupas “Wock Summer” sastāvā cienījamajā “Sõru Saund” festivālā, kas notiks š.g. nedēļas nogale gleznainajā Hījuma salā.

Šis ļoti gaidītais notikums būtu bijis Wock Summer atklāšanas tiešraides uzstāšanās, kuras laikā viņi plānoja demonstrēt dziesmas no sava gaidāmā albuma. Diemžēl, ņemot vērā esošos apstākļus, “Wock Summer” koncerts tagad ir atcelts, kā teikts oficiālajā paziņojumā.

Lasi vēl: Leģendāra sportiste dzīvē milzīga nelaime: Negadījumā aizsaulē devusies viņa 11 gadīgā meita

Lasi arī: Uzlēju 1 reizi uz nezālēm un tās uzreiz nokalta. Dalos ar triku, ko daudzi nezina

Lasi arī: Pagājušajā naktī, klusumā aizsaulē 56 gadu vecumā devusies izcila mūziķe; nesen aizsaulē devās viņas dēls

Tomēr pēc ilgām diskusijām nolemts, ka piektdienas vakarā pulksten 10 uz Lil Peo skatuves notiks Lil Nil veltīts piemiņas koncerts, ko sniegs “Wock Summer” dalībnieki (Lil Till, marp$).

 

Leave a Comment